Back to Question Center
0

Upute od Semalt Da biste izuzeli IP adresu od Google Analyticsa

1 answers:

Imate li pogrešnih ishoda u Google Analyticsu zbog posjeta vlastitog? Kako biste izuzeli svoju IP adresu iz rezultata Google Analytics računa, slijedite savjete koje je propisao Alexander Peresunko, menadžer uspjeha korisnika Semalt :

1. Prijavite se u Google Analytics

2. Odredite svoju IP adresu

3. Dodajte kanal u svoj zapis

4. Često upite

Prijavite se u Google Analytics

Glavna stvar je da se prijavite na svoj Google Analytics račun. To prihvaća službeno postavljanje Google Analyticsa za kampanju OptinMonster i pristup vašim izvješćima o analizi.

Otkrijte svoju IP adresu

Kako bi vaši vlastiti IP adresa utjecala na vaše istraživanje, trebali biste dodati kanal u svoj zapis. Možete pronaći IP adresu koju trenutno koristite putem tražeći što je IP adresa na google.com..Možete otkriti koje podmreže i IP adrese koje vaša organizacija upotrebljava upitavanjem direktora sustava.

Napomena za IP lokacije: na ovoj ilustraciji koristimo IPv4 adresu (web konvencijska inačica 4) koja je kraća, redovitija vrsta IP adrese. Dodaj kanal na svoj zapis

Trenutačno se poboljšava izradu kanala za zapis koji zabranjuje informacije iz vaše IP adrese iz svih izvješća. Za početak odaberite karticu Administrator u lijevom lijevom kutu sučelja. Ovo podiže drugu stranicu s brojnim regulatornim izborima. Stranica administratora podijeljena je u tri segmenta s mogućnošću odabira vašeg računovodstva najudaljenijim lijevim segmentom. Iz ovog segmenta kliknite sve kanale.

Stranica prikazuje okvir koji se koristi za izradu kanala

  • umetnite naziv kanala
  • raspoređuju vrstu kanala kao unaprijed definiranu
  • kliknite padajući izbornik Odabir vrste kanala i odaberite traku
  • pritisnite padajući izbornik odabranog izvora ili cilja i prepoznajte aktivnost s IP adresa
  • odaberite padajući izbornik artikulacije i odaberite ekvivalentan
  • umetnite svoju IP adresu u polje sadržaja

Ako je potrebno testirati radno stanje, možete preuzeti Googleov vodič gdje označava "Osigurajte rad kanala". Ispravanjem vaše IP adrese doživljavate preciznije ishode koje biste trebali razmotriti u podijeljenom testiranju za učinkovitost brzine transformacije .

Spustite se na često postavljana pitanja:

P: Mogu li odbiti brojne IP adrese?

O: U slučaju da imate brojne IP adrese, možete navesti razne adrese u pojedinačnom kanalu, a drugo utjecati na više kanala. Isto tako, osigurajte uvjete koje odredite da se ne miješa ili negira kanal.

P: Kako bih učinkovito zabranio potpisivanje klijenata u programu Word Press?

O: Može se upotrijebiti modul koji se zove Monster Insights gdje se može preuzeti nakon njihovog priručnika da se bez poteškoća izbjegnu potpisani klijenti različitih dijelova Source .

November 28, 2017