Back to Question Center
0

Semalt Savjeti za pokretanje Blog uspješno

1 answers:

za bilo koju platformu za e-trgovinu, održavajući stalnu komunikaciju s vašim klijentomključni je element u praksi. Blogovi uspostavljaju snažan kontakt s vašim klijentima. Dakle, dodavanje bloga na našu web stranicu je jedan od najvažnijihučinkovite lokalne SEO tehnike.

Vještak Semalt Digital Services, Frank Abagnale objašnjava važne aspekte korištenja bloga kao alata za širenje komunikacije s korisnicima.

Što trebate znati

Za bilo koju web stranicu, dodavanje bloga samo znači imati platformu na kojoj se nalazimogu dijeliti postove i nove relevantne sadržaje. U većini automatiziranih sustava za upravljanje sadržajem obično postoji odjeljak "blog".Za druge programere, kodiranje bloga može biti lagan zadatak, zahvaljujući brojnim besplatnim predlošcima i padajućim izbornicima CSS-a. Razlika je usustav za upravljanje sadržajem koji se koristi za blog. Za većinu ljudi dodavanje bloga izravno uključuje klik gumba.Konvencionalni blogovi za vašu nišu mogu uključivati:

  • Savjeti za napuštanje
  • Iskustvo iskustva
  • Vijesti iz vaše web stranice
  • Posebna služba, odjel ili funkcija

Nemojte brinuti o tehničkim pitanjima na svom blogu.

Moguće je imati sve vrste pitanja kada uključuju blog na web stranici. Zaprimjer, može se pitati povrat ulaganja, trošak održavanja, sadržaj za objavljivanje, kako dodati blog na web stranicu, angažirati slobodne profesije i programerei značajke automatizacije bloga. Ovo su važna razmatranja, ali oni ne bi trebali preuzeti mnogo vremena.

Ideja izrade bloga ne uključuje puno tehničkih problema u početnoj fazi.Svrha svakog bloga je stvoriti dobar i učinkovit način komuniciranja s vašim klijentima. Blog je vozilo za uspostavljanje ove komunikacijedogoditi se, a ne tehničke postavljanje dobro izgleda web stranice..

Uključi promotivne sadržaje

Promocije možete postaviti na blogu. Na primjer, recimo da je njezin dan žena, a viimati online modni site. Na blogu možete uključiti ponudu kao što je freebie. Na primjer, možete reći "Dovedi svoju damu s tobom,i dobit ćete besplatan vrh ". Postoji mnogo više metoda koje možete koristiti za komuniciranje svojim klijentima na promociju, na primjer:

  • 1. Objavite ga u postu na blogu. Možete koristiti blog post da objasni različite aspektesvoje priče. Ovaj post će biti objavljen u permalink.
  • 2. Dijelite URL na društvenim medijima. Upotrijebite društvene medije za lokalne kanale kako biste objavili svojPost. Možete koristiti ciljane oglase koji upućuju na vaš grad. Web stranice društvenih medija kao što su LinkedIn i Twitter mogu biti dobro mjesto za početakokidač dijeljenja.
  • 3. Pošalji email. Podsjetite svoje pretplatnike o promociji. Ne zaboravite pružitivezu na post, kao i sažetak sadržaja.
  • 4. Postavite Google AdWords kampanju. Možete upotrijebiti ključne riječi koje ciljaju određenustvar u vašem lokalitetu. Optimizirajte sadržaj i promet će teći.

Zaključak

Svatko može započeti bloganje bilo kada. Uspostavljene tvrtke su postavile višeblogove koji se bave različitim aspektima u svojoj niši. Mnoge web stranice mogu imati koristi od korištenja bloga čak iu autopilot modu. Blog možebiti dobar način da zadržite stalnu komunikaciju sa svojim klijentima. Sadrži različite značajke kao što su komentari i forumi, koji činetemelj dobrog odnosa s kupcima Source .

November 27, 2017