Back to Question Center
0

Semalt Sadržaj Marketing Savjeti Korisni za svaku tvrtku

1 answers:

Internet je preopterećen poduzetnicima, trgovcima, blogerima, oglašivačima isvi se natječu za vašu pažnju. Čim iznos sadržajastalno se povećava, postoji veliki postotak materijala niske kvalitete koji se pojavljujusvaki dan. Postoji sklonost oslobađanju sadržaja niske kvalitete kako bi se "iskoristio" i dobioprimijetio. Ipak, za bilo koji posao, koji je usmjeren na dugoročni rast,važno je predstaviti se visokokvalitetnim sadržajem. Trebate prodati sadržaj samo kao i sam proizvod. Julia Vashneva, vodećastručnjak za Semalt Digital Services, objašnjava što treba sadržavati taktike marketingabiti zaposleni od strane svake tvrtke kako bi uspjeli.

Zaradite povjerenje

Počinje stvaranjem visokokvalitetnog sadržaja. Ako radite na mreži, a zatim marketing sadržajatreba biti srce vašeg poslovanja. Nije važno kakvu ste tržišnu nišu,što prodajete i koja je vaša cijena. Način na koji se predstavljate ćedefinirati sliku tvrtke, reputaciju robne marke i odanost publike. Kao on-linepoduzetnik, morate dostaviti relevantne informacije koje izazivaju misao svojoj publici.

Umjesto da klijente stavlja pod stalni pritisak uvjerljivog oglašavanja,pokušajte educirati ljude, pomažući im da donose svjesne odluke. Neka se osjećajuinteligentni, zamišljeni kupci i investitori, a zasigurno ćete povećati prodaju.Nastavite stvarati pouzdan i informativan sadržaj dosljedno. Tako ćete dobiti kredibilitetu odabranoj tržišnoj niši. Kada ste pouzdani izvor proizvoda i informacija,vaše preporuke rezultiraju povećanjem profita.

Čuvaj se

Komunikacija s publikom bitna je za izgradnju dugoročnog poslovanja. Vaš sadržajpredstavlja vaš glas, koji je glavni alat za bilo koji poduzetnik, bloger ili marketer.Kada imate nešto važno za reći, definitivno biste ga trebali čuti. Odlučinajučinkovitiji kanal za prevođenje vaših ideja.

Može li se reći u 140 znakova ili manje? Pokušajte je tweeting. Mislite li da to može biti blogobjaviti? Stavite ga na svoju web lokaciju, tuđi blog, izradite newsletter svojoj publici ilipošaljite ga časopisu za objavljivanje. Postoji desetaka načina distribuiranja vašeg sadržaja.Razmislite o kome razgovarate. Je li to publika koja je prijateljska na usluzi YouTube? Ili, možda,bilten će se bolje uklopiti? Zapamtite, to je najučinkovitiji način komuniciranjasa svojim potencijalnim klijentima ili čitateljima.

Izgraditi bitnu vezu

Ako ste ikada pohađali tečaj za javno izlaganje, predstavljanje ili sadržaj marketinga,onda ste to već čuli. Ipak, ne može se reći dovoljno. Poznaj svoju publiku.Što može biti bitnije za vašu tvrtku od odnosa s kojima ste sagradilivaši sljedbenici? Upoznajte ih. Znati tko su oni, što žele i što im jesu potrebe. Komunicirajte s njima svaki dan kako biste održali svoj odnos uspješno.

Raditi na sadržaju sadržaja i povećati njegovu vrijednost za čitatelja. Morašprovjerite je li sadržaj koji dijelite u konačnici koristan. Stavite se ucipele vaših kupaca. Želite li gubiti vrijeme na čitanje nečega što nije bitno?Pa, nitko neće voljeti. Ali kada donosite značajne ideje i zanimljiveinformacije vašoj publici, zahvalno će vas nagraditi.

Angažirajte publiku

Oslobodite svoj um i gledajte iz različitih anđela na svoj sadržaj. Biti kreativan irazmišljanje iz kutije stvara jaču interakciju s publikom. Osim toga,neka vas upoznaju. Stavite svoje ime, svoju sliku i mini-bio zajedno s njimavaš sadržaj. Otvorite vrata i pustite ljude da se uključe kada se ljudi povezuju s vama kaoosoba, vjerojatnije je da će slušati ono što kažete.

Naravno, sve te prakse postaju dio vaše marketinške strategije sadržaja kao vrijemeide. Morate slijediti ove ideje dosljedno da postanete lider u svojoj industriji.Svi klijenti Semalt znaju da je kvaliteta sadržaja dugoročna investicijašto vam daje velike nagrade. Vaš glas postaje vaš vodeći proizvod Source .

November 27, 2017