Back to Question Center
0

Semalt pruža 5 savjeta za dodavanje vrijednosti za SEO uz gostovanje blogova

1 answers:

Govoreći o tome da gost bloganje ne može biti izvediv izbor za poboljšanjeljestvici pretraživanja, ili da dovodi do kažnjavanja. To bi mogao biti rezultat nesporazuma iz Matt Cuttsove najave u njegovu2014 post, o štetnom stanju gostujućih blogova. Međutim, ono što je mislio jest da je postao previše neželjen i prepuns lošom kvalitetom sadržaja, a ne da postaje nevažna za etičare koji žele pisati i promovirati kvalitetan sadržaj.

Vodeći stručnjak iz Semalt Digitalne usluge, Lisa Mitchell, dijele pet načina na koje možemo nastaviti koristiti gost bloganje kao marketinšku strategiju, i za SEOi povezati zgradu bez štucanja.

Veze bi trebale dodati vrijednost sadržaju

Dobra strategija za SEO i korisničko iskustvo je osigurati sve vezeu ponudi ponude web mjesta ili su važni za čitatelja. Povećanje relevantnosti koncepta i podložnosti postu pomoći će u izradismisao za obje tražilice i posjetitelje web stranica

Povezivanje mora biti visoke kvalitete

Povezivanje sadržaja mora biti visoka kvaliteta, nudeći više vrijednosti začitač. Linkovi niske kvalitete imaju ozbiljne posljedice. Ne samo da neće učiniti ništa za post, ali može također povrijediti ljestvici pretraživanja iugled za web mjesto na kojem je gost postavljen. Kaže se da svi gosti postovi trebaju biti najbolji rad osobe koja ga stvara,pogotovo ako je namijenjen doprinosu velikim publikacijama..

Samo gostujući post na web mjestu bez korištenja veza

Linkovi bi trebali biti primarna motivacija uključivanja u gostovanje. Ako je jediniSvrha gostujućeg knjiženja za dobivanje veza, onda kvaliteta sadržaja nesumnjivo pati. Posjetitelj gostima nudi više pisaca sadržajakoristi osim veza i praćenja. Na primjer, donosi pojedinca pred novu publiku koju ne bi imaliinače se susreo. Također, pomaže u utvrđivanju autentičnosti i da je stručnjak u svom području. Naposljetku, to povećava promet preporukešto znači povećanje ponude ili prodaje.

Gostujući postovi trebaju biti povezani s drugim autoritativnim web lokacijama, a ne samo s vlastitim

Povezivanje s osobnim blogovima ili drugim stvarima može voditi vlasnike bloga da vas shvatetek nakon veza koja je siguran način uništavanja vjerodostojnosti i mogućnost da se ponovno ne pitaju za gostujući blog. povezivanjenatrag na osobne postove trebao bi biti najmanje 2-3 puta, dok bi se ostatak trebao usredotočiti na druge relevantne, autoritativne web straniceuključujući interne veze. Visoki postovi na blogu imaju oko 1.149 riječi s ukupno 10 veza.

Ne zaboravite vezu u vašem autoru bio

Autor bio link je odgovoran za generiranje prometa upućivanja na vlastito mjesto.Međutim, to je uslijedila veza koja bi mogla imati strašne posljedice na ljestvici pretraživanja. Google je uvijek svjestanbroj preporuka jedan do njih do njihovih stranica iz linkova autora profila.

Zaključak

Gost bloganje nije irelevantan i još uvijek djeluje kao učinkovita strategija. Niska kvalitetagost bloganje čini malo za site u odnosu na objavljivanje na autoritativna mjesta u vašem niša koji ostaje učinkovit načinpovećati promet, vidljivost i poredak Source .

November 27, 2017