Back to Question Center
0

Semalt: Kako e-mail marketing utječe na Vaše SEO rezultate

1 answers:

Digitalni stručnjaci često koriste e-mail marketing kao način utjecajaneizravno rangiranje tražilice web stranice. Ako na prvi pogled teško je vidjeti korelaciju, provodeći e-mail marketingkampanje pomažu u:

  • Učiniti poziv na radnju na različite načine,
  • Prikupljanje vrijednih spoznaja tvrtke putem komentara u rubrici bloga
  • E-mailovi mogu tvrtki kontrolirati svoju sliku marke putem dijeljenja postova.
  • E-poruke mogu privući ljude putem drugih kanala društvenih medija.

Dakle, SEO i e-pošta nisu izravno povezani. Tražilicene indeksirajte se na popis pojedinaca koji se mogu ciljati u određeno vrijeme. Međutim, privlačite svoju publiku aktivno putem e-pošteje dokazani način koji može uhvatiti kvalitetan promet na vašu web stranicu na primjeran način. Artem Abgarian, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt objašnjava kako e-mail marketing utječe na SEO.

Aktivni angažman publike

Digitalni sadržaj u e-porukama kao što su ključne riječi nemabilo koji utjecaj na SEO rankings. Međutim, ispravno postavljanje kampanja e-pošte privlači najbolje resurse koji podržavaju određenu ključnu riječpovećava gustoću pretraživanja u tražilicama. E-poruke također potiču komentiranje i dijeljenje. Na primjer, odličan blog post ćeprimanje komentara na dnu. Dijeljenje će se dogoditi i za takav post na raznim mrežnim platformama kao što su društvene medije. Kao rezultat,broj prikaza članka poboljšava povećanje povratnih veza potrebnih za poboljšanje ranga SEO..Neke aktivnosti poziva na radnjumože se obavljati s popisom e-pošte može uključivati:

  • Zamolite čitatelje da na dnu bloga komentiraju kako će im post pomoći,
  • Poticanje publike da podijeli dobrotvorni projekt radi širenja dobrog razloga i,
  • Povećanje virusnog marketinga putem društvenih medijskih kanala kao što su Twitter ili Facebook.

RSS izvori ili konzumacija redovnog sadržaja

Objavljivanje publike klikom na vezu na vašu web stranicu može bitijednostavan zadatak. Međutim, izjednačavanje publike s vašim sadržajem može biti izazov. Ova razlika rezultira jer treba bitijedinstveno na određeni način i vrstu sadržaja. Publika treba tražiti sadržaj i pročita ga čak i prije nego što bude obavijestna istu. Na primjer, može se:

  • Osigurajte da ljudi znaju da mogu ažurirati putem RSS izvora,
  • Dajte opciju pretplate na popise obavijesti o određenim stvarima i
  • Dopustite korisnicima pretplate na subjekte društvenih medija kao što su pretplata na vaše videozapise na YouTube kanalu

Kanali društvenih medija za pristup vašem sadržaju aodličan je ključ da posjetitelji ostanu u tijeku s postovima na blogu.

Ponovno stavljanje sadržaja u biltenu

Podaci prikupljeni putem e-pošte mogu se preispitati kao sadržajblog. Korisnici imaju koristi od korištenja ovog sadržaja biltena tako što pišu kako im pomaže. Na primjer, dugački bilten može postati blogpostove koji mogu privući mjesta za više komentara. Kratki bilteni mogu privući šanse za dijeljenje putem društvenih medija koji povećavaju rangiranje SEO.Ova situacija omogućuje ljudima koji nisu pretplaćeni na vaš RSS čitanje vašeg sadržaja.

Na temelju gore spomenutih čimbenika, klijenti Republike Hrvatske Semalt dokazali su da e-poruke mogu poboljšati SEO rang. Kroz privlačenje publike, repurposing sadržaj newslettera, uključujući RSS feedoveautomatizacije obavijesti, rezultati tehnika optimizacije tražilice plaćaju. Za svakog blogera koji želi dohvatiti dobar promet,stvaranje dobrog popisa e-pošte bi bilo vrijedno ulaganje Source .

November 27, 2017