Back to Question Center
0

Semalt Expert: Što SEO faktori na licu mjesta imaju više od ključnih riječi

1 answers:

SEO optimizacija oslanja se na odabrane ključne riječi i kako web stranice integrirati ih za optimizaciju na licu mjesta i izvan nje. Korištenje ključnih riječi važan je dio SEO procesa. Ako se koristi kao središnja točka strategije, ponekad može raditi protiv trgovca. Prekomjerna upotreba ključnih riječi može dovesti do kažnjavanja ili može ometati koji radi na njima iz drugih važnih strateških elemenata. Trgovci bi se trebali usredotočiti na značajnije faktore optimizacije na licu mjesta.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Frank Abagnale objašnjava koje su aspekte optimizacije na licu mjesta najbitnije.

Pozicioniranje sadržaja više je od učestalosti ključnih riječi

Mjesto ključnih riječi na svakoj stranici važnije je od koliko puta se pojavljuju. Na primjer, zaglavlje je korisnije od podnožja ili srednjeg sadržaja dugog dijela informacija. Ispunjavanje ključnih riječi u tekstu može promijeniti kvalitetu, zajednički i vrijedni sadržaj koji se nalazi unutar strukture web mjesta.

Analiza semantičkog pretraživanja i onsite analize

Google je pomaknuo iz korištenja ključnih riječi kao blok napravite usporedne usporedbe s uputama za pretraživanje. Umjesto toga, Googleovi roboti za pretraživanje postavljaju sve opsežnije upite o dugim izrazima svrhu stranice. Podrazumijeva semantičku uporabu jezika, a to je povezano s relevantnim upitima, procesom poznatim kao semantički traži. Prednost semantičkog pretraživanja jest da ne smeta koji se ključni izraz upotrebljava dok god stane u kontekst poslovanje..Vlasnici tvrtki sada se mogu usredotočiti na ono što ima smisla za svoje poslovanje i marku.

Navigacija položajima i strukturama

Web-lokacije trebaju ponuditi jednostavan pristup korisnicima na način da oni razumjeti kako se okrenuti oko nje. Google to provodi osiguravanjem da su web stranice lako plovne. Čista i organizirana web stranica s a jasan i sažet stil navigacije koji sadrži nekoliko podizbornika stječe više od stranice s linkovima distribuiranim po cijelom sučelju. Sitemaps i tradicionalne mogućnosti čekanja, kao što su stranice Contact, About i Services, izvrsni su resursi. Sadržaj web stranice nije bitan ako postoji je robusna i intuitivna struktura na mjestu.

Brzina i sigurnost stranice

Došlo je do povećanog tržišnog natjecanja i pristupa više uređaja u brzini, rang faktor, dobivši više vuče. Implementacija čistog sustava predmemorije, smanjenje veličine slika i uklanjanje nepotrebnih nered su načini za povećanje brzine web stranice. Sigurnost web-mjesta je također važna, a web-mjesta koja imaju SSL enkripciju (označena s https :) imaju poticaj njihovom rangiranju. Očekuje se da će se vrijednost sigurnosti sitea povećati s vremenom napredovanja.

Mobilna optimizacija je sada neophodna

Web-lokacije za mobilne uređaje dobivaju porast u porastu u usporedbi onima koji to nisu. Google je objavio ažuriranje koje revolucionira kako se određuje prijatelj bez stranice. Google kažnjava sve web lokacije koje to čine ne ispunjavaju pragove. Iako je web mjesto već optimizirano za mobilne uređaje, Googleova akcija je znak njihove dugoročne vizije koju je poboljšati korisničko iskustvo i manje na beznačajne stvari kao što su ključne riječi.

Koliko ključne riječi pomažu u pronalaženju sadržaja ili prisutnosti konkurencije mogućnosti, dokazi pokazuju da korištenje strategija koje se vrte oko implementacije ključnih riječi nije ništa manje važan dio posla. Elementi na licu mjesta poboljšavaju korisničko iskustvo, povećavaju kvalitetu web mjesta i pomažu u izbjegavanju kazni. Kao što su bili dokazani od strane klijenata Semalt Digitalne usluge , faktori optimizacije na licu mjesta utječu i na reputaciju t web stranice Source .

November 27, 2017