Back to Question Center
0

Semalt Expert: Potrošači trebaju sadržaj, a ne oglase!

1 answers:

Kada je riječ o optimizaciji web stranica, trebali biste uzeti u obzir korisnički doživljaj i ne ovise o nevažnom sadržaju i lažnim oglasnim trikovima. Čak i kada je vaše web mjesto osmišljeno lijepo i profesionalno, postoje šanse da nećete dobiti željene rezultate zbog lažnog prometa i preporuke za preporuku.

Stručnjak iz Semalt , Oliver King, izjavljuje da je glavni razlog zbog kojeg su web stranice blokirane u tražilici , loši prizori za položaj proizvoda. Štoviše, irelevantni sidebar oglasi uvijek guraju posjetitelje daleko od vaše web stranice. InsightsOne je proveo istraživanje u ožujku 2013. Amerikanaca, od kojih devet od deset osoba tvrdi da su na internetu nailazili na dosadne i glupane oglase.

Izvor otkriva da su oglasi na bočnoj traci web-lokacije i sadržaju e-pošte jedan od najrazumljivijih mogućnosti postavljanja oglasa na internetu. Mnogi ispitanici uspoređivali su poruke e-pošte s otpadom na oglase društvenih medija, a anketa InsightsOne sugerira da je šezdeset posto ispitanika priznalo da ih je razdraženo neobičnim oglasima za usluge i proizvode koje nikada nisu željeli vidjeti. Više od trideset posto ispitanika izjavilo je da su napustili web stranice i irelevantan sadržaj, a deset posto prestalo upotrebljavati oglašavane proizvode. Sve se to dogodilo jer su promotivne kopije i dosadni oglasi učinili da se osjećaju loše.

Trebali biste primijetiti da je deset posto prestalo upotrebljavati oglašavane proizvode ako su promotivne kopije bile nepristupačne na internetu. Brandovi su svjesni činjenice da bi trebali koristiti World Wide Web za povećanje njihove daske i za poboljšanje njihove pretvorbe web stranice.Kada oni naseliti internet s puno web stranica i varanje prometa, oni će učiniti više štete nego dobro kao i obilje reklame i previše promotivni sadržaj će uništiti ugled svojih robnih marki.Trgovci trebaju održavati ravnotežu između informativnog i obrazovnog sadržaja marketinga i preko optimiziranih marketinških strategija.

Ne smiju zaboraviti da čak i najbolji i najutjecajniji brandovi ne mogu postavljati svoje oglase za proizvode i usluge svugdje na internetu, uvjeravajući korisnike da kupuju svoje stavke. Godinama je marketing sadržaja pomogao tvrtkama i brandovima smanjiti štetne učinke web marketinga . Sve robne marke bi se trebale angažirati korisnicima s moćnim strategijama, pisati i objavljivati ​​sadržaj prilagođen SEO-u i postove na blogu te koristiti strategije SEO šešira kako bi privukle korisnike prema njihovim proizvodima i uslugama. Na taj način oni neće morati svugdje stavljati svoje oglase nasumično jer je to organski proces koji će marke pomoći povećati prodaju. Također će u većoj mjeri ojačati odnos brandova i njihovih kupaca.

Brandovi će postići željene rezultate s ovim procesom, a najbolji poticaj je da je to u tijeku. Stoga mogu razviti snažan i dugoročni odnos s novim i postojećim klijentima. Marketeri koji se usredotočuju na podjelu proračuna između stvaranja sadržaja i plaćene oglase morat će dodijeliti više vremena i novca za organske postupke, kao i pisani članci koji će automatski angažirati velik broj korisnika. Čak i korisni i informativni oglasi neće dobiti neposredne rezultate, ali će ostaviti negativan utjecaj na umove vaših klijenata. Dakle, trebali biste se usredotočiti na metode koje osiguravaju dugoročne ishode i zaustavljanje oglasnih jedinica slučajno Source .

November 29, 2017