Back to Question Center
0

Semalt Expert na infekcije, spyware i malware sigurnost vodič

1 answers:

Zlonamjerni softver (pojam za zlonamjerni program) je aplikacija koja namjerava prodrijeti ili oštetiti računalo u nedostatku vašeg pristanka. Zlonamjerni softver uključuje crve, PC infekcije, trojanske pastuhe, spyware, scareware i to je samo vrh ledenog brijega. Može biti dostupan na stranicama i porukama ili prikriveno u dokumentima za preuzimanje.

Idealan pristup auta da se ne zagađuje je pokretanje pristojnog neprijateljskog programa za zaštitu infekcija, povremene izlaze za špijunski softver, suzdržavanje od prisluškivanja sumnjivih veza e-pošte ili web mjesta. Budući da je to moguće, con artists su lukav: sada i tada zlonamjerni softver je lukavo maskiran kao e-mail od pratilac ili korisne stranice. Doista, čak i najzahtjevniji korisnici web-poslužitelja vjerojatno će prije ili poslije dobiti viruse.

U slučaju nesreće koju imate, postoji mnogo besplatnih besplatnih intervencijskih programa koji vam omogućuju evakuaciju. Igor Gamanenko, menadžer uspjeha korisnika Semalt , navodi nekoliko ispod.

Scareware:

Pregledavate, a pojavljuje se naglo, originalan izgled i upozorava da postoji problem na vašem računalu, na primjer: "Vaše računalo može biti zagađeno štetnim spyware aplikacijama. Potrebno je brzo istjerivanje. Da biste provjerili, kliknite "Da", ne znate je li to istinito ili ne, pa koji pristup prihvaćate? Budite oprezni, to može biti scareware.

Spyware:

Prati zaslone i prikuplja podatke o vama, vašem računalu, kao i vašim sklonostima bez vašeg pristanka - u najvećem dijelu, za promicanje svrhe. Isto tako može prikupljati podatke iz rukopisa vaše adrese, pa čak i ključnih riječi.

Infekcija:

Zlonamjerni programi koji se mogu replicirati i uništiti različita računala

BESPLATNI ANTIVIRUS PROGRAM

Prateći programi trče stalno izvan vidokruga, štiteći vaše računalo od kontaminacije.

Avast

besplatan protuvirusni program koji je dominirao protiv spywarea, neprijateljski na rootkita i čvrste samopouzdanja.

AVG BESPLATNO

Protiv aplikacije infekcije od Grisoft-a koji prirodno štiti računala od infekcija davanjem prikladne baze podataka infekcije i sigurnosti.

Microsoft Security Essentials

On pruža kontinuiranu sigurnost vašem računalu koji štiti od infekcija, spywarea i različitih zlonamjernih aplikacija.

Sandboxie

Izradite siguran segment na računalu radi sigurnijeg pregledavanja interneta pomoću ove besplatne aplikacije. Ovo je izvanredan instrument za daljnje razvijene klijente.

Svestrana sigurnost

Za početak, uvjerite se da uvodite najnoviji program koji osvježava vaš radni okvir. Ove često sadrže ažuriranja sigurnosti i jamstva kako bi osigurali vaš gadget. Službeno kontaminirano? Popravi to.

FREE SPYWARE / uređaji za uklanjanje

Prateća prijava istražuje vaš okvir za zlonamjerni softver, uništavajući one onečišćenja koja bi mogla otkriti.

SUPERAntiSpyware

Besplatni zlonamjerni program za uklanjanje zlonamjernog softvera koji također poduzima metak na rootkita, crva, spywarea, parazita i adwarea Source .

Malwarebytes

Izuzetno poštovan i uspješan softver koji prepoznaje i izbacuje scareware i zlonamjerni softver s vašeg računala

November 28, 2017