Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako učinkovito dizajnirati svoj digitalni posao

1 answers:

Prema istraživanjima MIT Sloan Management Review i Deloitte UniversityPress, mnoge tvrtke spremne su ići na internet. U ovoj studiji, oko 44% ispitanih osoba (3700 analitičara, rukovoditelji i menadžeri)jasno je da su njihove tvrtke bile spremne za prekid rada nakon uvođenja novih digitalnih načina. Međutim, 56%ispitanici se nisu osjećali spremni za digitalnu tranziciju i suprotstavljaju se novim načinima.

Usvajanje digitalne platforme može puno značiti u poslovanju. Na primjer, neki PretraživanjeProcedure za optimizaciju motora (SEO) povećavaju vašu bazu klijenata. Digitalizacija vašeg poslovanja može biti dobra stvar za dugoročni plan.Bez obzira na to hoće li se taj prijelaz dogoditi u vašem poslovanju, potreban vam je dizajn ili vrsta slike dugoročnog ishoda. Mnogo problemavjerojatno će se pojaviti, što je normalno kada se bilo koja organizacija transformira. Kao rezultat toga, stavljajući jasne strategije na rješavanje takvihhitches mogu biti dodatni zadatak, koji vrijedi truda.

Max Bell, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt ,objašnjava aspekte projektiranja uspješnog digitalnog poslovanja.

Dizajniranje mišljenja potiče suradnju i inovacije

Prilikom izrade modela dizajna, proces uključuje traženje rješenja pomoću određenog skupaparametara koje klijent želi. Odgovor nije jasan, postizanje toga može biti moguće pomoću nekih principa izrade konceptasuradnja između stranaka na koje utječe ta promjena. Na primjer, kada rade digitalni marketing, organizacije bi mogletrebate angažirati SEO stručnjake, kao i podučavati svoje osoblje na nekoliko tehnika digitalnog marketinga kako bi dohvatili klijente..U suvremeno doba,većina kupaca dolazi s interneta. Ovaj fenomen znači da web stranice polako zamjenjuju fizičke trgovine.

Razmišljanje o dizajnu

Dizajniranje razmišlja uključuje uključivanje svih aspekata organizacije na zajednički radnapraviti rješenje za nešto. To uključuje angažiranje različitih umova da pogledaju određeni problem u vezi s budućim rješenjima. U jednomtočke, ideje različitih perspektiva presijecaju dajući poslovni vitalni uvid za buduće operacije. Na primjer,partnerstva MU / DAI i Salesforce u borbi protiv morskog piratstva.

U tom smislu pozivanje u tehnološki tim može biti vrijedno ulaganje. Mnogi aspektidizajna i prilagodbe na digitalnu platformu zahtijevaju talentirane i dobro informirane stručnjake koji se bave pitanjima. Na primjer,timski rad između rukovoditelja tvrtke i SEO timova može dovesti do dizajna dobre web stranice koja odgovara, što ne samo nadopunjuje, nego iima potencijal zamjene fizičke trgovine. U ovom poslu potrebno je dizajnersko razmišljanje budući da prijelaz može uključivati ​​promjenuosoblje, inventar i mnoge druge aspekte.

Zaključak

Dizajniranje Razmišljanje je univerzalni koncept koji može pomoći većini organizacija za planiranjenjihovu budućnost. Omogućuje različitim osobama da donose različite perspektive i rješenja. Dizajnersko razmišljanje može se podnijeti zahtjev za mnogetvrtke, a vrlo je vjerojatno da ih različiti pojedinci drže drugačije. Dizajnersko razmišljanje pomaže vašem poslovanju da riješi neko dugoročnopitanja kao i prelazak iz nekih postojećih poteškoća. Mijenjanje ljudi je teško, ali može biti vrijedan pothvat u nekimaslučajeva. Dizajnersko razmišljanje pomaže ljudima da dobiju raznolik raspon kreativnih inovacija, kao i dobivanje dublje razine suradnje.Kroz savjete u ovom članku moguće je usvojiti pravilan proces razmišljanja dizajna. Može biti izvanredno pri prijelazu nadigitalne metode Source .

November 27, 2017