Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako se e-mail marketing odnosi na SEO

1 answers:

Optimizacija tražilice stoji na dva glavna stupa, koja se povećavajuizvedbe web mjesta i posjeta web-lokaciji. Optimizacija na lokaciji funkcionira s izgledom, izvedbom, elementima i ciljevima ključne riječi, odnosnorelevantne za poslovanje i svoje gledatelje. Izvansteracija optimizacije odnosi se na vanjske publikacije i ulazne veze koje vode gledatelje naweb stranica. E-mail marketing utječe na SEO kroz obje ove komponente.

Jack Miller, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services objašnjava kako kampanje marketinških poruka e-pošte utječu izravno i posljedično na vaše izvedbe usluge SEO.

Primarni ciljevi

Kampanje e-pošte izravno utječu na pretraživanjerangiranje motora zbog sljedećih razloga:

  • Ulazni linkovi Ljestvica ovlasti domene diktira izvedbu na pretraživanjumotora određivanjem broja veza koje usmjeravaju ljude na web mjesto, njihovu raznolikost i visoku autoritet hostinga izvora. jakulazni linkovi će vam pomoći da postignete konkurentnu poziciju. E-mail marketing utječe na članove stvaranjem veza koje povezujupostove na stranici, čime se osigurava da će im pristup ostati u budućnosti.
  • Promocija sadržaja. E-mail marketing povećava vidljivost općesadržaj. Na primjer, uključivanje tjednog ili mjesečnog bloga označava najpopularnije postove, povećava promet.
  • Angažman na web-lokaciji Google određuje relativnu vrijednost web-lokacije zaprocjenjujući prometne prekomjernosti i brzinu angažmana korisnika. Ako imate bazen aktivnih korisnika, onda će se tražiti ljestvici web straniceviše nego ako niste imali angažiranu publiku.

Sekundarni ciljevi

Ovo su sekundarni čimbenici koji poboljšavaju rangiranje pretraživanja web stranica putem e-mail marketinga:

  • Angažman društvenih medija Aktivnosti iz društvenih medija nemajuutjecaj na SEO. Međutim, distribucija sadržaja i stvaranje postova na društvenim medijima znači da brand dostiže širu publiku. Rezultat jepovećala vidljivost čime se stvara još veći potencijal za privlačenje ulaznih veza do profila.
  • Zgrada reputacija. E-mail marketing pomaže u izgradnji branda tvrtke,privući nove kupce i zadržati postojeće. Što je reputacija veća, to je veća vjerojatnost da će biti predstavljena u high-endupublikacija, što dovodi do uključivanja utjecajnih ljudi.
  • dugoročno razmatranje. Statistika prikupljena temeljem e-poštemarketinška kampanja pomaže stvoriti održive strategije za dugoročni razvoj. Pomoću tih informacija moguće je identificiratikoje su vaše idealne publike i najpopularniji postovi.

Savjeti za uspjeh

  • Suzdržati se od prodaje određene akcije javnosti. Umjesto toga, usredotočite sestvarajući izvorne i vrijedne teme, materijale i mogućnosti.
  • Trebali bi omogućiti pretplatnicima pridruživanje popisu e-pošte potaknutih interesom.
  • Slanje mnogih poruka e-pošte može prisiliti pretplatnike na otkazivanje pretplate. Bulk sadržaj jeneugodno, a ljudi ga smatraju spamom. Ograničite sadržaj na nekoliko vitalnih točaka.
  • Učinkovitost treba biti mjerljiva. Tračnice platforme e-pošteotvori i klikne, daje uvid u način na koji se publika ponaša ili u interakciji s predloženim materijalom.

Google ne puzi putem e-pošte. Međutim, e-mail marketing nije malo beskoristanza SEO čim to može utjecati na ponašanje vaših sljedbenika, što može povećati ili smanjiti rangiranje pretraživanja. Klijenti Semalt dokazali su učinkovitost integriranja e-mail marketinga na SEO strategiju tvrtke Source .

November 27, 2017