Back to Question Center
0

Semalt Especialista: Como Mudar Za Um Novo Domain Sem Perda De Classificação

1 answers:

Você pode estar spremni mudar o domínio ao ver que existe mais disponível para usuários. Ou, talvez, você acabou de mudar o nazivu tvrtke i precizno mudar o ime do domínio para um semelhante. Felizme, mogu se prenijeti na mjesto za novu nomenklatura ili predrasude o rangiranju.

Ryan Johnson, o especialista da Semalt Digitalne usluge, kako bi se moglo reći da je riječ o domeni niti prejudicirati njegovu klasifikaciju.

1. Fazer backup de tudo

Alternativni para novim dominacijama predstavljaju problematike značenja, a umjesto toga, zaokružuju pretvornike za antigo. To je važno osigurati ono što vam je potrebno za stvaranje sigurnosnih kopija. De qualquer forma, eles terão a certeza de que nenhuma perda será ključna para você.

2. Limpe seu novo domínio

Provjeriti novi naziv domene nadzornika koji ne podnosi zahtjev za rješavanje problema. O Google alati za webmastere ponuditi novos domínios. A põhina Ações manuais permits verificar os erros. Ako se radi o algumama u skladu s manualnim rješenjima, potrebno je poduzeti dodatne mjere kako bi se izbjeglo preispitivanje. Na prijedlog, pode-se unaprijed provodi

3. Conteúdo em movimento

Predstavlja se preporuka za prebacivanje pregovora o novom nazivu domene, ali i za priznanje o utjecaju koji se odnosi na poredak rangiranja. Je demorado, mas zaštita o mjestu odredišta u vezi s rangiranjem. Um redirecionamento 301 encaminha o Google za lokalizaciju do novog konteksta. Deslocalização manual exige colocar um sistema de gerenciamento de conteúdo no lugar.

4..Redirecionar permanentno kao praginas antigas

Konfiguriranje 301 preusmjeravanja za arhiviranje .pomaže da osiguraju da posjetitelji mogu Google učiniti web lokaciju o novoj domeni. Izgleda da je rangiran i koji štiti i štiti vlasnike kaznenih odšteta. Prije toga je 404 stranica za usporedbu bez ekvivalenata nove dominacije. Além disso, mapeie URL-ove kao što su antigas za novu antenu za preusmjeravanje za povećanje relevantnosti.

5. Informirajte Google o pokretu

O redizajniranim informacijama o mehanizmima za procjenu rizika od domena. Também é uma boa idéia enviar uma notificação de mudança oficial. Izbjegavajte dodavanje i provjeru novih domena na Googleu za webmastere. Preciznija je osiguranja koja se mogu pojaviti na 301 načina vigor antes que o Google aceite uma solicitação para alterar o endereço.

6. Criar um Mapa stranice

Sitemaps HTML melhoram iskustvo učiniti usuário, enquanto os sitesmaps XML, ali favor, os motores de busca. O Google recomenda koristi URL-ove anteriores andualualizados. Maioria das páginas indexadas pertencem aos URL antigos. Portanto, kao posrednik, koji je ujedno i mjesto za pretragu indeksa kao mudančas para o novos URL. XML rukopis XML-a, XML-Sitemaps i Sitemaps Google-XML pokreće automatizaciju procesa.

7. Provjerite poveznice interijera i ulaza

O redirecionamentos 301 orijentalni linkovi vezani za novu dominaciju. Poveznice su povezane sa sustavom koji se temelji na pravilima, a to znači da je to određeno sredstvima koja su zamijenjena prije svega. Além disso, os sites que ligam ao dominio antigo devem atualizar seus links para os novos, garantindo assim uma autoridade de ligação unfinished.

8. Analiise do Monitor

Izmjene i dopune postupka u skladu s odredbama ovog zakona ne dopuštaju da se trajno poduzmu tužbe. Nijedan od entiteta, o acompanhamento učiniti analitiku web stranice i Google konzoli za webmastere i obrigatório nos meses seguintes.

9 Source . Sugestões adicionais

  • Informirajte se, pratite i posjetite elektroničku poštu
  • Izvršiti redirecionamentos de página para página em vez de redundância
  • Dijaprocesori za premoštenje na površini
  • Amplie sua campanha de relações públicas para información o público mais amplo
November 29, 2017