Back to Question Center
0

Semalt daje SEO savjete za e-trgovinu tvrtke

1 answers:

Neosporna je činjenica da se sve više ljudi prebacujeonline kupovinu zbog praktičnosti, raznolikosti i vrijednosti koju nudi. Da biste ostali relevantni u prepunom mrežnom prostoru, e-trgovinutvrtke moraju stvoriti kreativne načine za privlačenje online kupaca. Kao što je, SEO još uvijek igra ključnu ulogu u marketingustrategija tvrtki e-trgovine.

Vodeći stručnjak za Semalt Digital Services, Jason Adler daje 8 savjeta koji će vaše poslovanje e-trgovine procvjetati.

# 1: Izradite impresivnu web-lokaciju e-trgovine

Ovo je zapravo osnovni korak. Ona postavlja temelje za svedrugo što slijedi. Provjerite je li web-lokacija e-trgovine jednostavna za navigaciju, privlačnost i odgovaranje. Na taj će način vaši klijenti zadržativraća se u dućan s vama.

Nemojte ogrebati glavu ako nemate vještine za postavljanjeweb-lokacija e-trgovine. Tvrtke poput Semalta pomoći će vam da izgradite optimiziranu maloprodajnu web stranicu. Na vrhu toga, oni će integrirati sigurnusustav provjere, praćenje inventara i sustav upravljanja te stvaranje sadržaja koji će vas privući klijente. Postoji čak i alatza praćenje web prometa i konverzija za procjenu učinkovitosti web stranice e-trgovine.

# 2: iskoristiti mobilni aspekt web stranice e-trgovine

Internetska prodavačica u 2015. godini broji 104,5 milijardi dolarapotrošeno je na mobilnu e-trgovinu. Očekuje se da će se brojke projicirati prema gore tako da na vama treba iskoristiti prednost. Svepočinje s projektiranjem vaše maloprodajne web stranice: pobrinite se da je optimizirano za pokretanje na mobilnim gadgetima. Držite flash oglase i pop-up prozore.

# 3: Istraživanje, istraživanje, istraživanje

Istraživanja o vrsti sadržaja koju trebate podnijeti i specifičnomključne riječi / fraze koje će vam se svidjeti ciljno tržište. Pokušajte shvatiti što vaši klijenti kliknu i to bolje. FokusVaša pozornost na odredišnim stranicama, početnoj stranici i stranici proizvoda određuje način na koji ih rangira Googleovim algoritmom. Nije teško provjeritiout ono što je vaše natjecanje do.

# 4: Izrada relevantnih veza

Ulazni linkovi i dalje igraju ključnu ulogu u marketingu vaše e-trgovineweb stranica. Potražite blogere koji bi se mogli htjeti povezati s vašim proizvodima ili web-lokacijama i udružiti se s njima. Također možete pronaći svoje recenzijeproizvoda na društvenim medijima i dodajte ulazne veze na web-lokaciju e-trgovine. Postoji više od 60 alata koje možete koristiti kako biste iskoristili tu taktiku.

# 5: Stvaranje svježeg sadržaja

Vaša web-lokacija e-trgovine trebala bi biti više od kataloga proizvoda sstatički opisi. Napravite stvaranje vlastitog bloga, a zatim objavite svježi, insightful sadržaj. Možete probati vodič za darrazličiti blagdani koji preporučuju proizvode na maloprodaji.

# 6: Pitajte za recenzije kupaca

Ocjene klijenata ne samo da grade kredibilitet, nego i povećavaju vašuSEO. Razmislite na ovaj način: što više recenzija dobijete, to više sadržaja (svježe) dobivate.

# 7: Provesti redovite internetske provjere

Uobičajeno je napraviti pogreške. Kao i više sadržaja i web stranicadodao je, više ste skloni imati pogreške. Provjerite nedostajuće oznake, skripte, preusmjeravanja, duplicirane stranice, mrtve vezeslika i bilo koje druge pogreške provođenjem kvartalne provjere na web stranici e-trgovine. Koristite besplatne alate za provjeru brzine učitavanja,sigurnost web stranice i još mnogo toga.

# 8: Izgradite bojnu utjecaja

Udružite se s blogerima i imajte pisanje o e-trgoviniweb stranice, proizvode i pregled. Pokrenite kampanju društvenih medija kako biste povećali svoj SEO i web promet.

Pomoću ovih savjeta možete izgraditi snažnu prisutnost na mreži.Vaši konkurenti će ostati odmaknuti od šoka Source .

November 27, 2017