Back to Question Center
0

Semalt: Blokiranje preporuke za preporuku na WordPress web sučelju

1 answers:

Ako primijetite povećanje broja prikaza vaše web stranice bez SEO, postoje šanse da ste postali žrtva web stranica za upućivanje neželjene pošte kao što su webmasters.com i trafficmonetize.org. Takve web lokacije šalju lažne posjetitelje na vašu web-lokaciju i stvaraju nered u vašim podacima usluge Google Analytics.

Upućivanje spama postalo je veliki problem za webmastere. Ako niste upoznati s ovim pojmom, Andrew Dyhan, vodeći stručnjak za Semalt , ističe da je to promet od pauka i botova koji imaju tendenciju da prikažu brojne posjete u vašim Google Analytics podacima.

Budući da nisu ljudi i nisu zainteresirani za vaš sadržaj, nikada nećete moći generirati ponude s preporukom neželjene pošte i ne uspijevate uspješno pokrenuti poslovanje na internetu. Pseudo promet je dizajniran za prikazivanje puno hitova u Google Analyticsu, ali stopa napuštanja početne stranice iznosi centi posto.

Zaustavite Spam upozorenja na svoje WordPress stranice

Ako želite uživati ​​u uspješnom poslovanju na internetu, obavezno je zaustaviti neželjeni preporuku u Google Analyticsu. Morate ga blokirati na svojoj web stranici za WordPress. Zbog toga treba imati na umu nekoliko stvari. Preporuke dodataka za neželjenu poštu dizajnirane su kako bi blokirale poznate botove i paukove u programu WordPress, čime se štedi puno vremena od webmastera. Možete prilagoditi i prilagoditi postavke domena i riješiti se pogreške 403 koja bi mogla uzrokovati mnogo problema za vašu web-lokaciju.

Što je Spam upućivanje

Spor upozorenja, kao što je već spomenuto, roboti i paukovi koji su pogodili vaše web stranice i pokušavaju stvoriti povratne veze za vas iz svojih neistinitih statistika. Stoga je neophodno blokirati ih i iz Google Analytics i WordPress-a. Evo jednostavnih načina rješavanja spam poruka i robota

1. Upotrijebite htaccess datoteke

Možete koristiti .htaccess datoteke kako biste ih blokirali i uklonili s vaše web stranice. To je metoda koja štedi vrijeme i pruža mnoge pogodnosti webmasterima. Ako ste novi u usluzi Google Analytics, trebali biste otvoriti svoj račun i čitati sve o pravilima i pravilima htaccess. Koristite ih kao polaznu liniju i riješite se upozoravajućeg spama na vašim WordPress stranicama.

2. Instalirajte dodatne dodatke za blokiranje neželjene pošte

Istina je da u WordPressu postoje mnoge dodatke za blokiranje preporuke u velikoj mjeri. No, kada odaberete relevantni dodatak, trebali biste provjeriti ima li pozitivne recenzije od prethodnih korisnika i pet zvjezdica. Možete prilagoditi svoje postavke na temelju naziva domene, ključnih riječi i web mjesta.

3. Filtriranje u usluzi Google Analytics

Prije nego što razmislite o filtriranju u usluzi Google Analytics, dopustite mi da vam kažem da neće spriječiti pauke i botove da dođu do vaše web stranice. Umjesto toga korisno je samo ukloniti neželjeni promet i preporuke za preporuku koji su možda prodirali vaš Google Analytics račun. Na taj način možete filtrirati preporuku neželjene pošte u Google Analyticsu kako biste zaštitili svoje WordPress web stranice od mogućih prijetnji.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku ili se obratiti stručnjacima za WordPress koji vam mogu pomoći da znate sve o sigurnosti web stranica Source .

November 29, 2017