Back to Question Center
0

Savjeti od semalt o tome kako zanemariti svoje natjecatelje u SEO

1 answers:

SEO je i dugoročna strategija i troškovno učinkovita kampanja kojajamči sveobuhvatno plaćanje u maksimalnom roku od 2 godine, a minimalno vremensko razdoblje od 6 mjeseci. Kada je riječ o SEO,vaš rang može se ustati i pasti drastično unutar vremenske trake od jednog dana. Dobar primjer je fluktuacija cijena dionica uburze, gdje roba može proizaći do 20% nižih cijena.

U algoritmu rangiranja web stranica Google povremeno se mijenjazbog brojnih razloga i strategija koje se postavljaju kao glavni faktor koji utječe na promjene. Za klijente koji uživaju u provjeriljestvici na dnevnoj bazi to može uzrokovati prilično razočaravajuće rezultate.

Kao klijent, ne morate podići alarm kada je jedan od vašihglavni SEO konkurent nadmašuje vašu cijenjenu ključnu riječ u Googleovu ljestvici. Međutim, propast će vas staviti dugoročnostrategije za dobivanje visokog ranga. Vodeći stručnjak za Semalt Digital Services, Andrew Dyhan daje popis od pet načina koji će vam pomoći da nadmudriti svoje konkurente u SEO.

Izradite vrijedne veze

Zumiranje natjecatelja koji je visoko rangiran za višeod tri tjedna može biti pomalo lukav. Kako nadmašiti takav konkurent u SEO, pokušajte izgraditi više vrijednih veza sa sveobuhvatnimutjecaji na vašu liniju poslovanja. Da bi vaš sadržaj postao vidljiviji, stvorite dobru mrežu s izdavačima i izdavačima s više rangovaimaju utjecaja. Ova će strategija dijeliti vaš sadržaj na globalnim platformama i zaraditi dobar broj veza.

Da biste svojem SEO natjecatelju pokazali sramom, pokušajte s BuzzSumom,pouzdan alat za istraživanje koji identificira vrhunske utjecajnike u vašoj industriji.

Proizvodimo visokokvalitetni sadržaj

Kada je riječ o SEO, potreba za proizvodnjom više kvalitetesadržaj se ne može naglasiti dovoljno..Da biste uhvatili svog konkurenta koji vas nadmašuju u SEO, unesite drugu alternativuoblik sadržaja kao što su videozapisi i info grafika. Izgradite dobre veze baveći se originalnim sadržajem i izvornikomistraživanje.

Upotrijebite vezni profil vašeg konkurenta

U SEO, utvrđivanje snaga i slabosti je anužan preduvjet za ostvarivanje dosljednih prinosa. Ulazni linkovi se obično koriste u SEO. Iskoristite prednostulazni linkovi za izviđače vaših konkurenata i prepoznavanje njihovih prednosti. Nakon što ste identificirali svoje snage vašeg konkurenta, nadmašujući ihu SEO neće biti težak zadatak.

Različiti su alati dostupni kada je u pitanjuprocjena ulaznih veza i utvrđivanje slabosti. Usredotočite se na vaše snage i radite na svojim slabostima da nadmašite svojenatjecatelj u SEO.

Usvojiti lokalne SEO strategije

Kao što sam ranije rekao, SEO je dugoročna strategija kojazahtijeva da klijent bude pametan za preživljavanje u krutoj konkurenciji. Umjesto da se bave nacionalnim platformama, razmotrite prioritetlokalna SEO strategija i rad na popisu u lokalnom 3-pack. Na taj će način vaš sadržaj dobiti više vidljivosti, dijeljenja i još mnogo togaveze. Također raditi na lokalnim pokazateljima kao što su naslovi, sadržaj i meta opisi.

U roku od nekoliko tjedana, početi ćete shvaćatineki napredak u Vašoj SEO kampanji koja će vam pomoći nadmašiti vašu konkurenciju.

Ponuda raznolike linije proizvoda

Ponuda raznovrsnih proizvoda u vašem online poslovnom putuu boljoj poziciji u odnosu na konkurenta. Ključna točka u ponudi raznovrsnih proizvoda je pronalaženje načina da se nadmaši vašprotivnika bez suočavanja s krutom konkurencijom u vašoj kampanji. Suočavanje s brojnim proizvodima koje vaš protivnik ne nudi možepomoći vam da ponovno postavite svoju strategiju SEO i pružite vam ogromne prednosti.

Najbolja stvar oko SEO je ostvarenje dosljednedugoročno se vraća. Gore spomenuti aspekti nisu ograničeni na kratkotrajnu provedbu, već su to potencijalne alternative koje će vam pomoćibiti na vrhu pozicije s vremenom. Kako biste izbjegli nadmetanje vašeg konkurenta u SEO-u, uvijek budite pažljivi i diverzificirajte linijuvaših proizvoda Source .

November 27, 2017