Back to Question Center
0

Savjeti o generaciji olova iz semalta

1 answers:

Vožnja prometa na web stranici može biti skupo ulaganje. Kada SEO ne uspije,vaša tvrtka može doživjeti značajan gubitak. Web stranica je digitalno tržište. Bilo da tražite kupce, klijenteili pretplatnika, osvajanje nad svojim konkurentima je izazovna zadaća.

Upravitelj uspjeha klijenta tvrtke Semalt Jason Adler sastavio je popis od šest savjeta koji će poboljšati izvedbu Vaše kampanje za SEO.

1. Izradite mikro odredišnu stranicu

Za sve određene ključne riječi, dobro pripremljena mikro odredišna stranica može se povećatistope konverzije za 15%. Mikros odredišna stranica je stranica koja se pojavljuje kako bi zainteresiranoj osobi pokazala informacije o određenomstranica. Većina korisnika interneta rado će provjeravati te stranice ako imaju potrebne informacije. Posjetitelj bi trebao pronaći sadržajon / ona je u potrazi za uskoro dovoljno, tako da će učiniti čitatelj kliknuti na vaš link.

2. Instalirajte mrežni chatski HTML kôd

Live chat je novi trend važan za online komunikaciju. Uživochat je jednostavna opcija za posjetitelje da razgovaraju s izvršiteljem web stranice izravno nakon učitavanja stranice. Na ploči administratora najvišelive chat tvrtke imaju mobilnu aplikaciju koja administratoru omogućuje chat s posjetiteljima kao u aplikaciji standardne poruke. Live chat jevelika značajka koja će vam pomoći povećati ponude i pretvoriti posjetitelje u kupce.

3..Dodajte svoj telefonski broj

Pouzdan kontakt podaci pomažu u izgradnji kredibiliteta aweb stranica. Web-lokacija s brojem radnog telefona, nakon čega možete dobiti odgovor, učinit će vas korisnicima povjerenje u odnosu na vaše konkurente. Uu nekim slučajevima, mnoge web stranice za prijevare ne uključuju telefonske brojeve zbog straha od toga da ih se prati.

4. Izradite web-lokaciju prilagođenu mobilnim uređajima

Istraživanja pokazuju da se uporaba internetskih usluga mobilnog telefona polako zamjenjujeupotreba računala. 4% korisnika globalnih stolnih računala prebacuje se na mobitel. Više od 75% korisnika iznad 16 u SAD-u ima smartphone.Kada svoju web-lokaciju učinite responzivnim na pametnim telefonima, stojite da osvojite određenu demografsku skupinu u svojoj niši.

5. Dodajte svoju adresu ili lokaciju

Više od 50% korisnika Interneta koristi tražilice za pronalaženje adresetvrtke ili tvrtke. Oko 18% svih dnevnih pretraživanja, koje su napravili pametni telefoni, doveli su do prodaje. Prikazuje vašu adresu, fizičkimjesto i uredi grade vjerodostojnost, kao i povećanje broja potencijalnih kupaca koji se pretvaraju u prodaju.

6. Upotrijebite videozapise udžbenika

Korištenje objašnjenog videa pokazalo se kao jedan od najučinkovitijihgeneratori olova. Mnogi ljudi pokreću "kako" blogove, kao i mnoge tvrtke koje proizvode proizvode takve videozapise u svojem sadržaju kako bi dobili potencijalne klijenteosobe koje vole gledati čitanje.

Povećanje dovodi do vaše web stranice ključni je dio tražiliceOptimizacija. Nijedna metoda ne može jamčiti izravan rast vodiča na web stranicu. U drugim slučajevima kombinacija dviju ili više metodamože biti ono što radi. Svaka web stranica situacija je jedinstvena i ima jedinstvene potrebe što se tiče rangiranja. Slijedeći ove savjete,dobit ćete pouzdanu publiku i stalnu praksu stvaranja novih vodi Source .

November 27, 2017