Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Dođite Personalizirajte svoju strategiju poslovanja e-trgovine

1 answers:

La personalizzazione del commercio elettronico je sve više prisutna u elektroničkoj strategiji. Svrha je stvoriti potpuno iskoristivu online shopping iskustva, planirati faze za privlačenje kupaca s delicatezza verso l'acquisto.

Igor Gamanenko, odgovoran za uspješnost klijenata Semalt podijeliti iskustva i priliku personalizirati svoje prakse e-trgovine i iskoristiti sve svoje aktivnosti.

Zamislite sve svoje klijente s njihovim imenima, saznajte što su njihovi proizvodi i saznajte koje su vrste ponude i jezici odgovorili. E se sapessi kad su trebali kupiti proizvod koji ste kupili u prošlosti? Avresti stvarno uspjeha u vašem poslovanju, definitivno.

Iako se ne može poznavati sve ove stvari na svakom vašem klijentu, to je ideja baze personalizacije elektroničke trgovine. Tutto su razumjeli specifičnosti svojih kupaca i personalizirati svoje ponude svakom klijentu.

Le statistiche pokazuju da su brojne velike prednosti personalizacije elektronike. Il cliente danas previše sofisticirano vjeruje da je online trgovina personalizzato abbiano proizvoda interessanti. Najveći dio kupaca vjerojatno će preporučiti proizvode koji su relevantni i oko 45% imaju veću vjerojatnost da naručuju proizvode od jednog web sitea koje personaliziraju preporuke.

Modaliteti mogućeg personaliziranja elektroničke trgovine

Personaliziranje e-trgovine može biti učinjeno u mnogim oblicima. Ecco neke od najboljih načina kupnje preporučenih kupaca:

1. Personalizacija navigacije

Ova obaveza provodi se revidiranjem postupka pregledavanja klijenta i povijesti kupovine i prilagodbe načina na koji korisnici plove na web mjestu. Primjerice, ako korisnik ne prikazuje proizvod u toj kategoriji, tvrtka se ne može kupiti u toj kategoriji, a osobno se koristi za elektroničku navigaciju, a koristi se po naručivanju kategorije proizvoda tako da se svaki put kad posjetitelj posjeti il sito, la categoria di prodotto je ono što vidite prije.

2..Preporuke

I motori di raccomandazione mogu koristiti upotrebu drugih kupaca za predviđanje proizvoda koje jedna osoba bi htjela kupiti u budućnosti. Preporuke su stoga predstavljene potencijalnim klijentima putem transakcija i transakcija. Tali preporuke mogu znatno povećati prodaju.

3. Segmentacija baze podataka

Ova obavijest sastoji se od podjele svoje liste elektroničke pošte i slanja različitih prijava na različite skupine pod-popisa elektroničke pošte. Ova segmentacija može biti bazirana na datumu, na kupisti proći i na vrijednost srednjeg reda.

4. Upotreba podataka trećih strana

Možete dobiti podatke koji se odnose na publiku i ciljeve pružatelja podataka. Ovaj način pomaže objaviti oglase na pravednim osobama u trenutku.

5. Linea di soggetto e personalizzazione del contenuto

Osobne personalizirane e-pošte imaju veći otvori. Iako ovaj pojam izgleda vrlo jednostavan, može imati učinak na prodaju. Una linea personalizzata personalizzata ima veliku potencijal za uvođenje jednog klijenta na proizvod i privlači ih da ga kupuju. Il contenuto mora biti personaliziran također. Koristeći način kupnje i demografiju posjetitelja, možete personalizirati sadržaje i poticati ih da poduzmu radnju na poslu.

Ostali tipovi personaliziranja e-trgovine uključuju ponudu u stvarnom vremenu, messaggistica kontekstualno i remarketing dinamika. Međutim, personalizacija trgovine elektroničkim putem zahtijeva da su podaci o svojim klijentima analizirani u određenoj mjeri kako bi se utvrdilo kako se koriste. Ovo čini ovu vježbanju kompleksu. Svakako, personalizirati vašu e-trgovinu je bez sumnje jedan od najsnažnijih načina za povećanje pretvorbe i prodaje.

Svaka tvrtka mora osigurati da podaci o klijentima budu prikupljeni točno i pravovremeno. Važno je prisjetiti se da je personalizacija jednostrana pogreška - personalizacija pogrešaka uzrokuje pogrešne preporuke. Za vrijeme pripreme i kodeksa personalizacije potrebno je potpuno izbjegavati pogreške Source .

November 27, 2017