Back to Question Center
0

Blokiranje Abc.xyz Preporuke Spam - Stručni savjeti iz Semalta

1 answers:

Abc.xyz je poznato ime domene, koje je vlasništvo Abeceda Inc. Zbog nekih nepoznatih razloga, Google Analytics je označio taj naziv domene kao neželjeni sadržaj. Stoga je veliki broj webmastera to stalno blokirao, a vi isto tako trebate učiniti isto. Objavljeno je da je abc.xyz blokirao veliki broj webmastera diljem svijeta. To je spam podatke Google Analyticsa s neporočnim programima preporuke i ilegalnim prometom. Ne bi bilo pogrešno reći da je to jedna od najopasnijih mjesta za spamiranje treće strane i ne bi trebala biti otvorena po svaku cijenu.

Jack Miller, viši menadžer za uspjeh korisnika Semalt , kaže da ste posjetili ovaj URL, njezina će veza biti spremljena u vašem pregledniku. Također usmjerava korisnike na web stranice koje sadrže čudne poruke. Jedna od tih poruka se čita kao što je došla od osnivača i izvršnog direktora Googlea Larry Page, ali činjenica je da ona nema nikakve veze s realnošću i trebala bi biti zatvorena što je prije moguće.

Blokiranje URL-a u Google Analyticsu

Ovaj određeni URL koristi veliki broj taktika kako bi se izgledao autentično i legitimno..Mnogo je ljudi pridaju na svoje web stranice i smatraju ga dobrim programom preporuke, ali to zapravo nije. To stvara promet duhova na vašu web-lokaciju, a time i vaše podatke oštećujete svakodnevno. Važno je blokirati ovaj URL u Google Analyticsu najranije. Ovaj se URL ne preporučuje za velike web-lokacije i davatelje usluga jer je povezana s velikim brojem phishing napada. Hackeri i spameri upućuju ljude u preporuke i ukrade svoje osobne podatke. Abc.xyz je legitiman site, ali kada se pridruži ili povezuje s drugim web stranicama, ne može ih dobiti dobre rezultate.

Upućivanje neželjenih poruka

Cilj i cilj referentnih spameri su ciljati podatke i datoteke na vaše web stranice. Pokušavaju privući ljude kroz niz promotivnih kampanja. Kažu da će promovirati vašu stranicu i dobiti vam kvalitetne posjete, ali to nije istina. Gotovo svi referalni spameri potiču vlastiti rezultat Google rezultata pretraživanja stvaranjem povratnih veza, oni koriste vašu web stranicu kako bi stvorili takve povratne veze i mogu stvoriti probleme za vas. Googleove indeksne robote indiciraju ih i pretvaraju se da rade u vaše ime.

Opasnost za vašu web stranicu

Abc.xyz Google Analytics preporuke spam namjerava oštetiti vašu web-lokaciju i uništiti njezina mjerenja na internetu. Ometa vaše podatke i stvara lažna izvješća. Sljedeći korak je slanje lažnih posjeta i hitova tako da Google Analytics sumnja u vas. To inficira većinu vaših izvješća i smanjuje kvalitetu vašeg prometa. Dakle, vrlo je važno blokirati ovu web stranicu i ne prijaviti se na svoje ponude i ponude, bez obzira koliko su atraktivni i prekrasni. Dobit ćete visoku stopu napuštanja početne stranice i ciljati ključne riječi da rangiraju svoje web stranice. Da biste se riješili, trebali biste izraditi filtre i blokirati ih podešavanjem postavki. Također možete izraditi filtre za izuzimanje kako biste povećali svoju online zaštitu Source .

November 28, 2017