Back to Question Center
0

5 Out-Of-the-Box načina da poboljšate svoj SEO s društvenim medijima - Uvid Iz Semalta

1 answers:

Želite li bolje svoj rang u tražilicama?

Imate li interes za upotrebu društvenih medija za povećanje izvedbe usluge SEO?

Društveni mediji imaju značajne prednosti na vašim rezultatima pretraživanja, aživa društvena dominacija može poboljšati poziciju pretraživanja.

U ovom priopćenju, Jason Adler, menadžer uspjeha klijenta tvrtke Semalt Digital Services, pruža pet načina, pomoću kojih možete upotrebljavati društvene medije kako biste poboljšali svoje rangove pretraživanja.

# 1: Uspostavite veze sa svojim društvenim mrežama

Prethodno je Googleov rang na temelju zgrade povezivanja bez obzira nakvalitetu veza koje je pojedinac razmatrao. Kasnije, Google je počeo razmotriti kvalitetu veze nakon što je shvatio da ljudimanipulirali su rangiranjem pomoću lažnih veza.

Budući da se društvene web-lokacije temelje na web-autoritetu, veze na tim web-lokacijama jesučesto se smatraju kvalitetnijima. Čak iu slučaju da imate novu Facebook stranicu, bit će vjerojatno visoko rangiran zbogFacebook je potpun autoritet.

# 2: Povećajte broj svojih sljedbenika

Web-lokacije s velikim brojem visokokvalitetnih sljedbenika bolje se kreću u pretraživanjumotori. Visoko rangirani sljedbenici nalaze se na vašim društvenim medijskim platformama, a značajan broj tih ljudi komunicira ili se uključineki načini.

Razgovor može biti u obliku retweeting vašeg sadržaja, repining igle,pisanje recenzija na usluzi Google+ ili čak slanje tweetova..Kao takav, osigurajte da broj vaših sljedbenika stalno raste.

# 3: Pobrinite se da se vaš sadržaj može dijeliti i pretraživati ​​

Društvena platforma kao što je Pinterest čini vaše podatke podjeljene ipretraživati. Platforma nadahnjuje znatno dijeljenje. Korisnici šalju zupce od svojih interesa na svoje odbore i šire ih drugimaPinterest fanovi.

Na primjer, svoje postove na Facebooku možete pretraživati ​​u pretraživanjumotora tako da otvorite karticu Postavke privatnosti na Facebooku i omogućavate drugim tražilicama povezivanje s vremenskom trakom.

# 4: Osigurajte da vaši postovi koriste ključne riječi

Ključne riječi ključne su za vašu web-lokaciju, plaćene oglasne kampanje i blog,to ne bi trebalo iznenaditi da su ključne riječi značajne u vašem društvenom sadržaju.

Na Pinterestu siguran način rangiranja na boljoj poziciji u tražilicamaje osigurati da vaše daske ili igle imaju ključne riječi. Isto tako, izvođenje istraživanja za videozapise usluge YouTube može povećati promet na blogu,kanal i web mjesto ako su označeni na vašem profilu.

Korištenje ključnih riječi na Facebook postovima također može rezultirati boljim rangiranjem.

Ključne riječi osiguravaju da se vaš sadržaj pretražuje i kada korisnici pretražujuza te riječi, vaš će sadržaj biti prvi koji će se pojaviti.

# 5: Napravite lokalne oglase

Osigurajte da vaš pothvat ima prilagođeni unos na Googleu + koji ima vašurelevantnih podataka i adrese. To će omogućiti vašim klijentima da pregledaju vašu organizaciju izravno na Googleu.

Zaključak

Korištenje društvenih web stranica kao marketinških intervencija vrlo je preporučljivo, aličak se može dodatno poboljšati iskorištavanjem kako bi se poboljšala SEO.

Može biti siguran da društvene web stranice mogu poboljšati rang Source .

November 27, 2017