Back to Question Center
0

5 načina na koji se ne može govoriti o tome kako preuzeti kontrolu nad sadržajem marketinga

1 answers:

Stvaranje sadržaja može se razmatrati s različitih gledišta. Nekiprogrameri web sadržaja stvaraju sadržaj za publiku, dok drugi stvaraju sadržaj radi tražilica. Potrebajer sadržaj ne može biti dovoljno naglašen u online sektoru. Sadržaj privlači veliki broj posjetitelja na vašu web stranicu, gradipovjerenje prema vašoj publici, odgovara na pitanja i tako dalje.

Što se tiče marketinga sadržaja, kvaliteta treba biti prvenstveno prioritetnaod količine. Sadržaj se uglavnom proizvodi za korisničku korist. Prilikom izrade vašeg sadržaja, razmislite o čuvanju izvorne, korisne,i svježe. Vaš sadržaj bi također trebao biti relevantan za privlačenje više dionica i veza. Prije stvaranja sadržaja, razumijte svoje korisnike išto im je potrebno kako bi ih ostalo netaknuto. Održavajte visoku razinu originalnosti vašeg sadržaja tako što ćete imati protok.

Sljedećih 5 savjeta, koje je ponudio Ryan Johnson, voditelj prodajnog menadžera tvrtke Semalt Digital Services, pomoći će vam analizirati i preuzeti kontrolu nad svojim marketinškim sadržajem.

1. Najpopularniji sadržaj

Budući da je glavni razvojni programer web sadržaja dolazi s malo iskustva i uzimanjakontrola sadržaja marketinga kao opće. Kako bi korisnici bili zainteresirani, morate stvoriti sadržaj na stranicama koje imaju visoku izlaznu stopuili stope napuštanja početne stranice. Stope napuštanja početne stranice pomažu u mjerenju broja korisnika ili posjetitelja koji su posjetili određenu stranicu i ostali bezprovjeravajući bilo koju drugu stranicu. Stope izlaza pomažu u mjerenju broja korisnika koji su posjetili navedenu stranicu, a zatim napustili vašu web-lokaciju, ali su imalimogućnost pregledavanja drugih stranica prije dane stranice.

Optimizacija sadržaja koji se nalaze na stranicama s niskim prosječnim vremenompo stranici i visokim posjetama uvijek čuva korisnike zainteresiranima. Uvijek potražite trend sadržaja na gornjim stranicama kako biste dobili idejeo tome kako razviti sadržaj, uglavnom temu koja će se usredotočiti na određeno vrijeme.

Prije stvaranja sadržaja, razmislite o pregledavanju na vrhu stranice da biste dobili idejušto je u trendu u određenom vremenskom okviru.

2. Odredišne ​​stranice

Posjetitelji igraju ključnu ulogu u konverziji nakon posjeta slijetanjustranica. Odredišne ​​stranice su gdje korisnici počinju avanturu vaše web-lokacije. Međutim, najviši sadržaj ne smije se zanemariti. izvješćeo odredišnim stranicama nalazi se ispod odredišnih stranica, ikona koja je pod Ponašanje..

Odredišna stranica pomaže razvojnim programerima web sadržaja da uče sadržana načelana stranicama s najboljom izvedbom i primijenite načine naučene na stranicama s najboljim rezultatima. Posjetite stranice s niskim stopama konverzijeili visoke stope napuštanja početne stranice i riješite probleme na ovim stranicama. Također, procijenite bočne trake s nepovezanim sadržajem isadržaj koji se nalazi na stranicama s visokim stopama napuštanja početne stranice.

Da biste bili sigurni, prekidajte promet prema izvoru prije nego što počnete ocjenjivatina vrhu i na donjim stranicama. Povećajte stope konverzije na stranicama koje već stvaraju promet, a ostvarit ćete brzu pobjeduVaša SEO kampanja.

3. Izlazne stranice

Stvaranje sadržaja oko različitih tema možda neće biti tako vrijedno za vašestranica. Na primjer, posjetitelj može posjetiti vašu web-lokaciju, primjerice, sadržaj iz određene ključne riječi, proći kroz sljedeći proizvod, kliknuti ga inapusti stranicu. To će nadmašiti vašu web-lokaciju, čak i ako je bila rangirana za određenu ključnu riječ.

Izvješće Izlazne stranice pomaže razvojnom programeru da pronađe stranice koje odvode daleko od prometa.Stvaranje blisko povezanog sadržaja pomaže u otkrivanju atraktivnih sadržaja korisnicima i onoga koji ih odvaja. Ako jeu svakom slučaju najvišim izlaznim stranicama i glavnim odredišnim stranicama isti su, u dobroj su poziciji za povećanje broja konverzija na web-lokaciji.

4. Tijek posjetitelja

Tijek posjetitelja vrlo je kategoričan i sadrži neke stupce. Prvistupac posjetitelja pokazuje gdje je korisnik ušao na web mjesto. Drugi stupac prikazuje odredišnu stranicu. Različiti blokoviprotok posjetitelja povezan je plavim vodovima, gdje debljina plave linije prikazuje broj posjetitelja koji slijedestaza. Protok posjetitelja također sadrži crvenu liniju koja označava mjesto gdje je korisnik odustao.

Kako biste povećali pretvorbe, utvrdite mjesto gdje posjetitelji padaoff i proizvode sadržaj koji se može replicirati s posjetiteljevim tokom. Također, razmislite o povezivanju istaknutih stranica s drugim stranicamaizgraditi korisničko iskustvo i bolji protok. Uvijek provodite neko vrijeme da pratite kako korisnici stupaju u interakciju s stranicama na vašoj web-lokacijii sadržaj kako bi imao učinkovitu kampanju za SEO.

5. Alat za pingvin

Penguin Alat se naširoko koristi u usporedbi ažuriranja Google algoritmai Google Analytics podaci. Overlay Penguin alat s drugim ažuriranjima pomaže ukazati na uzrok potencijalne fluktuacijeprometa na vašoj web-lokaciji. Panda ažuriranja ciljaju duplicirane i niske kvalitete sadržaja. Osim toga, izmjerit ćete i Panda ažuriranjerazinu napretka vaše web stranice.

Programeri web sadržaja moraju stvoriti sadržaj za korisnike i posjetitelje koji imaju koristi,umjesto za Google. Generirajte sadržaj koji će dodati vrijednost ciljanoj publici, klijentima i čitateljima. Gore spomenutobodova pomoći će vam da imate učinkovitu kampanju za SEO i preuzimate kontrolu nad svojim marketinškim sadržajem Source .

November 27, 2017