Back to Question Center
0

Možete li mi reći kako izgraditi povratne veze u 2016 s Web 2. 0 povezivanje praksi?

1 answers:

Prije svega, let's face it - Web 2. 0 povezivanje prakse i dalje rade! Dakle, ako želite saznati kako izgraditi povratne veze u 2016., uzimajući pravo prednosti od najboljih web 2. 0 povezivanja, pogledajmo kratki vodič u nastavku. Cilj nam je povećati ljestvici vaše web stranice ili bloga - bez narušavanja prosječnog korisničkog doživljaja žive pretraživače. I naravno, želite imati sve što je na mjestu kako biste spriječili da se sumnja da koristi neprihvatljive taktike ili sheme. Na taj način možete potencijalno krenuti zbog kršenja glavnih smjernica za webmastere i time zaraditi ozbiljnu rangiranu kaznu. Zato ću vam pokazati kako izraditi povratne veze 2016. godine na najbolji i najsigurniji mogući način, da ne biste razbili Google.

Imajte na umu, međutim, da imate koristi od izgradnje web 2. 0 povratne veze trebali biste raditi unutar uravnotežene ukupne SEO strategije. A to će vam trebati mnogo vremena i truda uložiti u stvaranje samo prilično radnih veza koje mogu ponuditi stvarnu vrijednost posjetiteljima vaših stranica. Inače će vaša web-lokacija podići crvenu zastavicu s Googleom i uvijek završiti rangiranom kaznom - prije ili kasnije. Zato uvijek morate izbjegavati one bogate web stranice koje obećavaju različite pakete koji se prodaju u rasutom stanju, pa čak i ogromne setove plaćenih HQ povratnih veza - sa svojim izgovorima sa medijima koji tvrde da su sve njihove povratne veze samo od najutjecajnijih i najviših PR web stranica i blogova.

To je samo moja poštena riječ upozorenja za vas da to shvatite kao zdravo za gotovo - žurbe za brz posao znači da ne samo otpada da teško zarađeni novac, ali čine sve što je teško predvidljiva i najvjerojatnije će učiniti štetu onda dobro. Zato se vratimo na točku - stvarajući web 2. 0 veze koje su zapravo sposobne isporučiti najbolje rezultate vrhunske izvedbe u SEO. Ispod dolazi popis glavnih točaka s ciljem da razumijete kako se stvaraju povratne veze 2016. godine - na pravi način. Postavite pravu osnovu za aktivnu i dugotrajnu društvenu prisutnost svoje glavne poslovne web stranice ili bloga

.

Vaš je prvi korak dovršiti vaše profile na glavnom webu 2. 0 društvenih web mjesta relevantnih za vašu nišu ili opću raspravu o temama. Zato ću od samog početka ilustrirati kako izgraditi povratne veze 2016. - počnemo s ispunjavanjem vaših profila na sljedećim društvenim mjestima:

 • ispunite svoju osobnu stranicu na Google My Businessu;
 • stvoriti svoju stranicu na Yelpu;
 • potpuni društveni računi na Twitteru, Facebooku, LinkedInu;
 • nastavite s ispunjavanjem potvrde veze stranice Alexa;
 • posjetite TripAdvisor (morate obaviti ako imate posla s tvrtkom B2B ili vaša tvrtka ima komponentu od opeke i žbuke). Identificirajte ime robne marke

  Nakon što su svi socijalni računi i stranice profila na mjestu, vrijeme je da vratite linkove na svoju glavnu stranicu u svaki. Na taj način, ne zaboravite usidriti novo stvorene veze na pravi tekst ključne riječi. Savjet: imati zvučni blog ili dobro strukturirane stranice podrške s pitanjima i odgovorima (kao što je Quora). Djeluje poput pakao!

  Stvaranje stranica zajednice

  Napokon, sve što trebate učiniti jest potpuno zaustavljanje iz svijeta SEO i dobro funkcionira na kvalitetnom sadržaju koji donosi vrijednost korisnicima. Da bi sve izgledalo prirodno, trebali biste se usredotočiti na sljedeće:

  • objavljivanje uzbudljivih sadržaja kako bi se povremeno povezalo;
  • ne gradi više od pet veza tjedno;
  • postova objavljivanja na Tumblr blogovima, fan stranicama na Facebooku, WordPress blogovima, računima na Instagramu i video kanalima na YouTubeu Source .
December 22, 2017