Back to Question Center
0

Koji su resursi za strategije izgradnje povratnih veza?

1 answers:

Počnimo s definicijom strategije izgradnje veza. Ako Google za ovaj termin dobit ćete popis taktika koje vam mogu pomoći u osiguranju veza, ali ne dovodeći vas do sveobuhvatne strategije izgradnje veza.

Općenito govoreći, te strategije opisuju koncept stvaranja vrijednog sadržaja kako bi se ostali web izvori povezali s vašom. Drugi koncept koji također može pridonijeti generaciji veza uključuje: - izgradnju odnosa i partnerstva na mreži; potaknuti kupce na povezivanje; dijelite izvor unutar vaše zajednice; sudjelovati u online i zajedničkim događajima.

backlink building strategies

Svi ovi pojmovi su valjani i vrijedni za strategije izgradnje povratne veze. Međutim, samo nam pokazuju moguće razloge zašto drugi izvori na webu mogu povezati s vašom domenom. Ne daju potpun odgovor na vaše pitanje, pružajući samo polovicu strategije.

Strategija izgradnje veze je proces ostvarivanja poslovnih ciljeva putem dostupnih web izvora. Postupak povezivanja vezan je uz taktiku jer vaš konačni cilj ovdje izravno ovisi o izvršenju. Međutim, nemoguće je postići rezultat bez ispravnog pristupa. Inače, veze koje osiguravite mogu ili ne mogu poslužiti kao vaš stvarni poslovni ciljevi.

Ovaj članak posvećen je pravilnom pristupu strategijama izgradnje SEO veze. Počnimo s onim što bi trebao izgledati kao glavni cilj kampanje za izgradnju veze.

  • Stvaranje veza između kvalitetnih izvora na webu

Razvidno je da svaka web stranica, unatoč smjeru i veličini, treba povratne veze. Postoji temeljni dio strukture Interneta. Međutim, zašto nam je potrebna vanjska veza?

Postoje dva glavna razloga zbog kojih vam je potrebna povratna veza:

  1. biti u kontaktu s mjerodavnim mrežnim zajednicama, web stranicama i platformama u vašoj industriji;
  2. Da biste rangirali relevantne i opsežne uvjete za pretraživanje.

Google procjenjuje web stranice prema PageRank algoritmu. Ovaj Google algoritam upotrebljava povratne veze drugih autoritativnih izvora kako bi utvrdio popularnost web stranice, autoritet i relevantnost. Ovaj algoritam izravno utječe na poziciju web stranice na stranici s rezultatima pretraživanja i povećava ugled web izvora u Googleovim očima.

Jasna strategija značajna je za one koji žele ulagati u vezu zgrada. Morate voditi cilj izvan svake odvojene veze. Inače, sva ova kampanja i napori koje ste stavili u nju bit će beskorisni. Zato, postavite pitanje u koju svrhu trebate vezu? Najčešći i razumniji odgovor na to pitanje je stjecanje prometa. Promet znači da će više potencijalnih klijenata kliknuti vašu web-lokaciju i vjerojatno pretvoriti u korisnike koji plaćaju. Definiranje cilja trebalo bi započeti istraživanjem prilika. Morate istražiti mogućnosti koje postoje unutar vašeg niša i kako ih iskoristiti.

Analizirajte trenutnu izvedbu web-lokacije, izvore na webu koji vam stoje na raspolaganju i izradite plan da biste je poboljšali. Time ćete moći razviti svoju strategiju izgradnje veza Source .

December 22, 2017