Back to Question Center
0

Kako mogu izraditi veze na moju web stranicu poput automatskog generatora povratne veze?

1 answers:

Danas svi znaju važnost kvalitetnog profila veze za svaki napredak u rangiranju web stranica. I nema potrebe reći da kvaliteta uvijek tuče količinu ovdje - zaboravite one stare doba kad je veliki broj povratnih veza bio glavni faktori rangiranja, a ne stvarna kvaliteta. I ispod ću vam reći o najučinkovitijim tri načina dobivanja kvalitetnih veza, ili se usuđujem reći - baš kao i automatski generator povratne veze i bez ugrožavanja. Dakle, da vidimo kako možete dobiti kvalitetne povratne veze ili možemo reći DIY automatski generator povratne veze, s pokušajem razmjene linkova, kao i postavljanje gostujućih blogova da bi dobili organsku vezu s visokim PR (page rank) i DA (autoritet domene ) za uzvrat.

automatic backlink generator

Razmjena linkova

Ova stara metoda razmjene linkova (u suprotnom, kotači za povezivanje) široko se koristi za izgradnju velikog broja povratnih veza kvalitete. Link razmjena je također poznat po bi-biti kvantitativni automatski backlink generatora. Ova metoda obično omogućuje razmjenu puno veza, primjerice između vaše vlastite web stranice i drugih web stranica (npr. e. , stranice na blogu koje su obrađivali vaši kolege blogeri ili vjerojatno bilo koje druge web stranice koje su spremne i spremne sudjelovati u ovoj shemi uzajamne pomoći). Naravno, odlaskom na razmjenu linkova ima puno prednosti, osim svog potencijalnog rizika da zarade rangiranje kaznenih bodova od strane tražilica - za obje strane posla. Mislim da pod bilo kojim okolnostima trebate biti dovoljno hrabri da ga bar jednom pokušate - samo zato što je to pravi način na koji ljudi dobivaju uzajamne koristi. Dakle, postavljajući glavni fokus na svoje obećavajuće dobitke, a ne na moguće gubitke povezane s razmjenom veza, preporučujemo vam i da poduzimate mjere opreza. Mislim da posjedovanje zasebnog bloga ili web stranice za testiranje ove sheme po prvi put bi bila savršeno dobro formirana odluka da unaprijed shvate praktična pravila igre, a da pritom ne postignu hitnu kaznu. Razmjena linkova može se činiti prilično opasnim stvarima čak i pokušati jednom, zar ne?

get backlinks

Tada možete razmotriti i drugi način izgradnje kvalitetne veze - pisanje gostujućih blogova. Kada je učinjeno pravo, gost bloganje također može postati razumna opcija koja vam može dopustiti da djelujete kao automatski backlink generator na svoju vlastitu. Osjetite stvarnu snagu gostujućih postova - nemojte štediti svoje vrijeme za pisanje savršeno relevantnih sadržaja visoke kvalitete. Čim dobijete prethodni ugovor koji će biti objavljen na popularnom blogu ili bilo kojem drugom izvoru treće strane s dovoljno domene i domene, vrijeme je da uložite svoje vrijeme i trud u pisanom obliku.

Nakon što je vaš članak ili gost pošiljatelj spreman, sve što trebate jest da ga pošaljete na a za primanje prirodnog organskog povratnog veza zauzvrat. Usput, ovlašteni od strane glavnih pretraživača (poput Googlea), ova je metoda vjerojatno najsigurnija. Dakle, trebali biste pokušati ostvariti kvalitetne povratne veze s gostujućim postovima. Uostalom, široko se koristi za pumpa više ciljanog prometa izravno na web stranicu, ova metoda je dobro prepoznata od strane novorođenih i profesionalaca Source .

December 22, 2017