Back to Question Center
0

Je li lako doći do visokih povratnih veza u 2016. godini?

1 answers:

Jeste li se ikada zapitali što povratne veze mogu donijeti na promotivnu kampanju svoje web lokacije? Po riječi "vrijednost:", ne mislim link sok koji dođete do svoje stranice putem vanjskih veza. Govorim o povratu ulaganja u obliku vašeg online poslovanja visokim prihodom. Postoji mnogo web stranica koje prodaju veze, a zatim, ako postoji velika potražnja, postoji mnogo onih koji bi željeli platiti za povezivanje sok. Razgovarajmo o tome kako ove aktivnosti mogu utjecati na naše napore za optimizaciju tražilica. Najprije ćemo pažljivije pogledati na industriju kupnje i prodaje veze. Kupnja i prodaja veze

Sve dok Google prihvati povratne veze kao rang faktor, povratne veze bit će velike potražnje među vlasnicima web stranica i webmasterima.

Bum kupnje linkova dogodio se sredinom 2000-ih, mijenjajući cijelu industriju zauvijek. U to je vrijeme cijela industrija narasla oko prodaje povratne veze. Neki web izvori pružaju povratne veze na temelju najma. Cijena za jednu Renault vezu počela je od 30 dolara mjesečno. Ti su linkovi posluživali kao veze bočne trake.

Nakon nekog vremena Google, kao i druge značajne tražilice, počeli su kažnjavati web stranice koje su javno prodavale veze putem web mjesta ili foruma brokera. Ove sankcije uzrokovale su povlačenje u ljestvici web stranica ili de-indeksiranje.

Međutim, čak i ove teške Googleove kazne nisu zaustavile razvoj backlink industrije. Oni zašto kupuju i prodaju povratne veze pronašli su nove načine kako bi tražilicama otežali otkrivanje njihovih aktivnosti.

Prema Googleovim smjernicama, kupnja ili prodaja povratnih veza koje prolaze PageRank prihvaća kao ozbiljna kršenja pravila. Ako ste pronađeni u kupovnim vezama za poboljšanje ranga web mjesta, vaša će web lokacija najvjerojatnije dobiti kazne od Googlea. Zato, ako ste uključeni u ove aktivnosti, morate shvatiti rizike. Kupnja i prodaja povratnih veza u 2016

  • Plaćeni gosti

Da biste pronašli web stranice koje pružaju mogućnost objavite plaćeni sadržaj na svojim stranicama, samo trebate umetnuti upit "kupiti gost pošte" u Google okvir za pretraživanje. Neke od tih usluga pružit će vam autentičnu uslugu izgradnje veze i naplatiti u skladu s tim. Međutim, postoji i mnogo srednje kvalitetnih web stranica s pristupačnim cijenama. Postoje neki prijedlozi pisanih vrhunskih gostujućih postova u zamjenu za povratnu vezu. U ovom slučaju, stranke se slažu da će besplatno surađivati.

  • Kupnja linkova od blogera

Puno povratnih veza u 2016. godini stvoreno je kupnjom privatnih veza od blogera. Ove veze neodobravaju se tražilicama i rijetko uzrokuju bilo kakve probleme. Mnogi blogeri znaju stvarne vrijednosti povratnih veza i zahtijevaju plaćanje za svaku vezu koju stavljaju. Štoviše, valja spomenuti da neki omiljeni blogeri slažu da će članak s vezom samo za jedan ili dva dana. Najveći postotak blogova koji prodaju povratne veze nalazi se na sljedećim tržišnim nišama: moda, nekretnina, putovanja, financije, obrazovanje, sport. Prosječni trošak kupnje visokih povratnih veza u 2016. godini iznosio je 300 USD srednjim kvalitetnim web izvorima, a više od 3000 dolara na visokokvalitetnim popularnim domenama Source .

December 22, 2017