Back to Question Center
0

Kako funkcionira alat za kontekstualne veze?

1 answers:

Prilikom stvaranja kampanje za izgradnju veza morate znati vrijednost veze koja izradite. Ako znate koliko vrijedi backlink, možete analizirati je li vrijedno vaš novac, vrijeme i trud ili ne. Ručno možete vrednovati dolazne veze ili upotrijebiti alat za povratnu vezu. Ovaj je članak posvećen vanjskim vrijednostima izračuna vrijednosti i nadamo se da će vam pomoći da ojačate kampanju izgradnje veza. Dakle, neka se bliži pogled na ove metode procjene.

 • Linkovi koji se odnose na njih

To je prvi faktor koji biste trebali obratiti pozornost prilikom izrade veza na vašu web-lokaciju. Web izvori koji povezuju s web lokacijom određuju njegov autoritet i moć. Veće PR stranice povezuju s domenom, to će bolje biti na Googleu. Da biste poboljšali vidljivost web mjesta na Google stranici rezultata pretraživanja, trebali biste tražiti ulazne veze samo od takvih izvora na webu.

Brojni alati treće strane pomažu u mjerenju kvalitete dolaznih veza. Vjerojatno ste čuli za neke od njih. Preporučujem primjenu takvih alata kao što su Semalt Web Analyzer ili Ahrefs. Ovi alati vam mogu pružiti najtočnije podatke prema vašim izvorima za izgradnju veza. Dakle, bilo da to izmjerujete pomoću DA, DR, TF, CF ili nekako pronađete ručni način da je to i dalje faktor broj jedan u određivanju jačine veze (nije relevantan).

 • Izmjerite promet dolaznih veza

Primarna svrha izgradnje dolaznih veza je postizanje ciljanog prometa kroz njih. Zato je potrebno mjeriti promet dolaznih veza. Ako web izvor ima puno dolaznog prometa, najvjerojatnije je ugledna web stranica koja korisnicima pruža odličan sadržaj. To znači da će i tražilice vjerojatno visoko rangirati, donoseći sve više klikovnih stopa, prometa i naknadno pretvorbe. Općenito govoreći, web izvori koji generiraju puno kvalitetnog prometa smatraju se autoritativni zbog sljedećih razloga:

7)

 • Promet kao rang faktor
 • Promet je koristan za rangiranje na Googleu jer ova tražilica procjenjuje autoritet web izvora i relevantnost prema broju posjetitelja koji dolaze na web stranicu iz organskog pretraživanja. To znači da web mjesto na koje primate veze može povećati kvalitetu i time stvoriti više veza, čime se vaša veza s inozemstvom jača tijekom vremena.

  Web-lokacije s puno prometa također će generirati promet na vašu web-lokaciju putem povratnih veza

  • . To će pozitivno utjecati na vašu konverziju i povećati autoritet u očima Googlea. Iako je još snažnije raspravljati. Međutim, morate biti sigurni da idete na web-lokacije koje mogu dovesti promet na vaše stranice. Svaki put kad izgradite veze, morate se pobrinuti da ih postavite na slične ili iste izvore nišenja web-lokacije na ciljanu web-lokaciju

   • mjesto. Štoviše, veze moraju biti integrirane u relevantan sadržaj kako bi korisnicima omogućio jasno razumijevanje onoga što će se suočiti nakon dolazne veze Source .

  December 22, 2017