Back to Question Center
0

Kako. edu povratne veze mogu utjecati na vašu web lokaciju SEO?

1 answers:

Povratne veze Edu smatraju se najvrednijim jer dolaze iz pouzdanih i renomiranih domena. Obično ih koriste koledži, sveučilišta, srednje škole i druge obrazovne ustanove. Budući da donose vrijednost korisnicima, Google ih jako cijeni i rangira visoko na SERP.

Potrebno je puno vremena i napora da se dobije pristup linkovima s takvih web stranica. Međutim, prednost je u tome što ne biste trebali biti stručnjak za određeno obrazovno polje da biste dobili vezu s njom na vašu web-lokaciju.

Ako se boriš za dobivanje kvalitete. edu povratne veze na vašu web-lokaciju, ovaj će vam post biti vrijedan za vas jer ovdje okupljam sve tehnike trgovanja povezanih trgovina.

edu backlink

Prednosti. edu backlinks

 • Google visoko cijeni sve edu. domene i kasnije će privući vašu web-lokaciju kao visoko asortiman ako dobijete vanjske veze s tih domena;
 • Svi obrazovni web izvori su visokokvalitetni i imaju vrijednost korisnicima;
 • Stavljajući vašu vezu. edu domene, dobit ćete puno ciljanog prometa koji će biti lako pretvoriti;
 • Steknite vrijednost i istinu web stranice.

Kako izgraditi kvalitetu. edu povratne veze?
 • Dajete stipendije
 • Da biste uspostavili dobre odnose sa sveučilištima i srednjim školama, možete svojim studentima dati potporu i stipendije.

  Možete pokrenuti web pretraživanje obrazovnih ustanova putem Googlea ili drugih lokalnih kanala koji vam mogu pružiti relevantne informacije vašem upitu. Pobrinite se da obrazovna ustanova koju odaberete ima puno posjetitelja ili se pitaju ima li sveučilište ili škola zajednicu. Dođite osobama zaduženim za ove zajednice. Na temelju vaše industrije ili proizvoda koje ste maloprodaji, možete pružiti. edu resursa s različitim prednostima u zamjenu za povratne veze. Na primjer, ako prodajete sportsku opremu, možete ponuditi stipendiju studentima koji se ističu u sportu. Ako ste u mogućnosti dobiti pregršt backlink od. edu web izvora koji je barem relativno relevantan za vašu tržišnu nišu, a zatim dodajete više vrijednosti u svoj profil povratne veze.

 • Pružite popuste za studente
 • Ako prodajete neke proizvode koji korisnicima mogu biti korisni u njihovim svakodnevnim potrebama, možete pokušati dobiti povratne veze u zamjenu za popuste. Pružite studentima jedinstvene prijedloge i darove. Vaši proizvodi mogu biti stacionarni ili softverski dizajni koji mogu pomoći studentima u provođenju tečaja. Morate zatražiti od dekana sveučilišta da objavi vašu ponudu na web stranici institucije.

  Nećete dobiti kvalitetne povratne veze, posebno iz. edu web stranice, ako vaš sadržaj web stranice posjeduje bilo koju vrijednost za čitatelje. Nitko ne želi sigurno čitati neukusan sadržaj.

  Većina obrazovnih institucija održava blogove za studente. Možete zatražiti objavljivanje relevantnih i istraživačkih članaka na ovom blogu ili postavljanje inteligentnih odgovora na pitanja učenika Source .

  December 22, 2017