Back to Question Center
0

Kako upotrebljavati Googleov alat za pretraživanje povratne veze niske kvalitete?

1 answers:

Webmasteri drastično koriste različite načine za dobivanje soka veze na svoje web stranice. Ponekad su njihove metode daleko od pravnih. Svi povratni linkovi nisu stvoreni jednako. Kao što se obično dogodilo, neke od vaših vanjskih veza mogu biti vrijedne i precizno dobivene, dok druge izgledaju loše kvalitete ili više nisu dostupne. Google omogućava svim vlasnicima web stranica uklanjanje veza s lošom kvalitetom i bijeg od sankcija

backlink search tool

. Google Disavow Tool postao je dobar izlaz za trgovce na mreži od trenutka pogađanja Penguin. U dalekoj 2012 godini Google Penguin ažuriranje oluja tražilice optimizacija sfera i ukloniti sve loše kvalitete spammy linkove iz privatnih blog mreža. U isto vrijeme stvara nove probleme i negativno utječe na cijeli SEO svijet. Webmasteri su počeli pokušavati zloupotrijebiti ovaj sustav stvaranjem povratnih veza za autoritativne web-lokacije u pokušaju smanjenja njihovih pozicija na SERP. Neki od tih napora uspjeli su. Mnogi brandovi bili su pogođeni negativnim utjecajem njihovih konkurenata. To je uzrokovalo snažnu potrebu za nadzorom svih veza koje upućuju na web stranicu. Zato je Google odlučio stvoriti korisni Disavow Link Tool kako bi vlasnicima web stranica omogućio nadzor svih svojih vanjskih veza. Ovaj alat za pretraživanje povratne veze pomagao je stotinama tisuća vlasnika web stranica da kontroliraju situaciju vezana uz povratne veze.

Zašto nam je potreban alat Google Disavow Links?

Sve SEO postupke s crnim šeširom mogu negativno utjecati na ljestvici i reputaciju web mjesta, pogotovo jer je Google jasno izrekao da će kažnjavati sve web stranice koje su uključene u bilo koju vezu neželjene pošte.

Ima puno vlasnika web stranica koji bi željeli dobiti linkove na svoje stranice automatski i vjerujem da je moguće stvoriti profil kvalitete veze u roku od jednog ili dva dana. Naravno, svatko može priuštiti da naredi neželjene usluge povezivanja s vezama i dobije tisuće novih povratnih veza svojim web izvorom bez napora. Međutim, to će najvjerojatnije negativno utjecati na rangiranje tražilice bilo kojeg web mjesta. Vaš web izvor ne mora nužno izgubiti ljestvici takvim link spamom, ali ogroman i dugotrajan spam napad može u potpunosti uništiti sve vaše SEO napore.

Alat za Google Disavow Links posebno je osmišljen kako bi webmasteru dali snagu za prijavljivanje i slanje neželjenih linkova Googlea s lošom kvalitetom, a ako su pogođeni napadima neželjene pošte izravnih on-line konkurenata, to bi im pomoglo da izaći iz nje i brzo očistiti svoj ugled. Googleov alat za pretraživanje u pozadini otkriva veze neželjene pošte i web-lokacije koje ih stvaraju, a u većini slučajeva neće štetiti vašem ljestvici web lokacija

backlink seo tool .

Međutim, mnoge web izvore i dalje mogu utjecati ove lažne aktivnosti, a njihov se broj povećava sa svakim ažuriranjem Penguin.

Google neće vrednovati povratne veze na svim domenama koje ste prijavili za implementaciju Google Disavow Links Tool. Ovaj alat je koristan za obje tražilice i webmastere jer pomaže u saznanju stvarne vrijednosti svih izvora na webu i kažnjavanju prekidača pravila Source .

December 22, 2017