Back to Question Center
0

Koji je najbolji način dobivanja DoFollow povratnih veza do 2019. godine?

1 answers:

Kada je u pitanju SEO, može se pronaći nekoliko najčešćih praksi i određenih pojmova koji već godinama rade. Naravno, moderna domena Search Engine Optimization stalno se razvija pokušavajući se prilagoditi progresivno ažuriranom i revidiranom Googleovom glavnom algoritmu pretraživanja. Unatoč tome, postoje neke trikove i prakse koji su posljednjih godina pokazali učinkovitost - mislim da se može razumno očekivati ​​da zadrže svoju izvornu snagu, barem u doglednoj budućnosti. I imaš pravo - ima prilično dobar način za dobivanje DoFollow povratnih veza do 2019. U nastavku ću vam pokazati sve o komentiranju blogova kao profesionalca kako biste dobivali zaslužene povratne veze s DoFollowom zauzvrat. Počnimo. Očekuje se da će ovaj poznati alat za izgradnju odnosa biti koristan za izgradnju DoFollowovih povratnih veza u 2019. godini, kao što je to u ovom trenutku. Evo što biste trebali znati da biste koristili ovu strašnu metodu za izgradnju veza.

Korak 1: Oblikovanje pravog temelja

Prije svega preporučujem da počnem s glavnim ciljanim ključnim riječima i ključnim izrazima. Imajte na umu da je pravilno odabir ključnih riječi najvažnija stvar koja vaš sadržaj čini vidljivim za online pretraživanje. Da, pisanje sjajnog sadržaja s najvišim povratnim linijama zvuči sjajno. No, sve bi imalo smisla, osim ako ih pravi korisnici ne traže s najvažnijim relevantnim ključnim riječima.

Korak 2: Korištenje specifičnih postova na blogu da biste dobili vezu natrag

Nakon što dobijete odgovarajuće ključne riječi, trebam komentirati neke specifične blogove relevantne za vašu glavnu temu ili tržišna niša. Na taj način preporučujem upotrebu dodataka CommentLuv, vrlo povoljnog sustava za komentiranje bloga koji je poznat među SEO-ovima i profesionalnim webmasterima. I vjerujem da će ova sjajna metoda i dalje biti valjana za izgradnju DoFollow povratnih veza čak i 2019. Sve djeluje gotovo na samoučinkoviti način, tako da ne morate komplikacija raditi s ovim malim pomagačem.

I ovdje ulazimo u prilično osjetljivo spajanje

.

Mislim, trebali biste biti upozoreni - stvar je da blogeri lako mogu razumjeti da ste samo mriješili komentare da imaju zaslužene povratne veze s DoFollowom. Zato najveći dio vaših nedavnih komentara također može biti prebačen kratkom vremenom. Da biste spriječili takav nesretni tijek događaja, preporučujem da svi vaši komentari budu izvorni. Mislim ovdje da uvijek trebate provjeriti svaki komentar na blogu prije nego što počne živjeti. Samo pazite da potrošite još malo vremena da biste sve imali na raspolaganju - temeljito pročitajte članke i ispustite samo razumne komentare koji ne samo da imaju savršeno značenje, već mogu pružiti stvarnu vrijednost čitateljima. Učinite to, nikada ne pretjerujte s mriješćenjem previše komentara na blogu za povratne veze, osim ako ne želite podići crvenu zastavicu s Googleovom tražilicom.

Bottom Line

. Izbjegavajte gledanje sumnjivih s neprirodnim ili neželjenim aktivnostima. Napokon, ne zaboravite da postoji nekoliko drugih metoda kao što su podnošenje članak direktorije ili dobivanje povratne veze na forumima. Ove prilično korisne metode povezivanja zgrada bi se moglo razumno očekivati ​​da zadrže svoju učinkovitost za stvaranje vrijednih DoFollow povratne veze čak i do 2019 Source .

December 22, 2017