Back to Question Center
0

Kako stvoriti najbolju strategiju povratne veze za vašu web stranicu?

1 answers:

Ovaj je članak osmišljen za pronalaženje odgovora na jedno od najčešćih pitanja "Kako povezati web stranicu?" Brojne strategije izgradnje veze omogućuju nam stvaranje veze na druge web stranice povezane s nišom. Međutim, ne mogu se svi zvati organski. U stvarnosti, nema jedinstvene, konačne strategije izgradnje veza koja se temelji samo na organskim metodama. Za neke web stranice, jedna strategija može dati pozitivne rezultate SEO i pružiti dobre mogućnosti povezivanja. Isti pristup za druge može se pojaviti bez valjanog ili čak trošak reputacije marke.

Kako vrijeme prolazi, različite strategije izgradnje veze obično se čine više ili manje učinkovite. Neke tehnike generiranja veza mogu dobro djelovati neko vrijeme, a zatim se stavovi korisnika počinju mijenjati pa se vaša strategija mora promijeniti.

Kako planirati strategiju izgradnje veze?

Da biste izradili strategiju izgradnje veza, trebate pogledati različite strategije, posebno u vašoj tržišnoj niši. Provjerite sve da biste razumjeli koje one najbolje funkcioniraju za vaše online poslovanje. Idite s onim što funkcionira i isprobajte nove ideje. Uvijek je hrana imati puno dobitnih strategija izgradnje veze jer vam pruža priliku za stvaranje prirodnijeg profila veze. Budući da je digitalno tržište neprestano promjenjiva sfera, razumno je nastaviti s pokušavanjem novih metoda.

Zašto je opasno koristiti programe izgradnje veza?

Danas postoje brojni programi za izgradnju linkova koji su dizajnirani samo za pumpanjem vašeg novca. Obećavaju webmasterima da u kratkom vremenu stvaraju stotine tisuća povratnih veza s visokih autoritativnih web mjesta. Ljudi koji imaju iskustva u sferi tražilice optimizacije znaju da to jednostavno nije moguće i zvuči previše dobro da bude istinito. U stvarnosti proces izgradnje veze traje mjesecima i zahtijeva puno teškog rada. Čak i ako funkcionira shema izgradnje neželjenih veza, za sada Google će najvjerojatnije otkriti i devalvirati, ili čak pogoršati kažnjavanje web mjesta s teškim sankcijama. Zato trebate izbjegavati takve sheme i usredotočiti se na strategije izgradnje organskih veza.

Organske povratne veze su MUST!

Prirodne povratne veze su veze koje dobivate bez postavljanja nekoga da stavlja vezu na vašu web-lokaciju. U pravilu ćete dobiti takve veze bez vašeg znanja. Služi vrlo jednostavno. Na primjer, pronađete članak koji vam se sviđa i povezati je na vašoj web-lokaciji. Morate biti svjesni da Google voli prirodne veze i nagrađuje web-lokacije koje ih generiraju s visokim rangom na stranici s rezultatima pretraživanja. Zato je ova vrsta veza najsigurnija. Možete biti prilično sigurni da ih Google neće nikada podcijeniti.

Link building koji djeluje sam po sebi

Svaki vlasnik web stranice traži strategiju izgradnje veza koja može raditi bez njegove posebne pozornosti. Ako želite pronaći strategiju koja ne zahtijeva vaš stalni rad pod dobivanjem svake veze, bloganje je najbolja prilika za vas. Sve što trebate je stvaranje bloga temeljenog na vašoj temi industrije i kontinuirano postavljanje tamo zanimljivih članaka koji će biti korisni korisnicima. Ako korisnicima pružite korisni sadržaj, povezat će ih s vašim člancima i stvoriti sve više i više organskih veza na vašu web-lokaciju Source .

December 22, 2017