Back to Question Center
0

Kako mogu stvoriti povratne veze za web stranicu bez dobivanja plaćenih?

1 answers:

Ako želite stvoriti povratne veze za web mjesto umjesto da brzo dobijete neke plaćene one - možda ste već poduzeti dobro formirana odluka. Neka se suočimo s njim - prijave za trgovanje vezom mogu se ponekad činiti vrlo obećavajućim naporima. U stvari, međutim, da postoje mnogo veće šanse za štetu vašeg trenutnog napredovanja u položaju, umjesto da imaju koristi od bilo kakvog mjerljivog i dugotrajnog pojačanja prometa, CTR-ova, konverzije itd.Stvar je u tome što sada Google naglašava dodjelu samo kvalitetnih i prirodnih link building strategija. To znači da za stvaranje povratne veze za web mjesto na pravi način morat ćete uložiti malo vremena i truda da privučete samo relevantne web stranice i blogove trećih strana. Pa, moderni koncept izgradnje kvalitete i organskih veza nije tako jednostavan i lagan, kao što je nekada bio prije dvije ili tri godine. Ovih dobrih starih vremena prošlo je dugo. Danas se uspješno kreirajte povratne veze za web stranice samo ako koristite prave praktične akcijske planove, u skladu s održavanjem opće SEO strategije kontinuirano pregledavajući i prilagođavajući se iza njih. No, još uvijek ne treba brinuti - ovdje dolazi nekoliko načina upotrebe dokazanih na dobivanje kvalitetnih veza. Sve što vam treba ovdje je uložiti malo vremena i napora - s obzirom da niste jedan od onih koji nisu dobri rukama - i vaš profil veza je dobro izgrađen. Dok neki od sljedećih koraka vjerojatno neće imati više od samo nekoliko minuta da biste imali sve što je na vašem mjestu, ne smiju se podcijeniti njihovi ogromni potencijali za poboljšanje SEO. Dakle, ispod su neki od mojih vrhunskih značajki za stvaranje povratne veze za web stranicu - naravno, učinkovito i naravno bez plaćanja denara. Očigledno, privlačenje više posjetitelja uživo s jedinstvenom, kvalitetnom i besplatnom informacijom s realnom vrijednošću vjerojatno je najbolji način za stvaranje povratne veze za web stranicu, organski, bez ikakvog rizik zarade rangiranja. Sve što trebate je pružiti uvjerljiv sadržaj stranice (čvrsti članci, studije slučaja, itd. ) da bi ih više ljudi podijelilo, povezalo se i spomenuto drugdje na webu. Na taj način razmotrite preoblikovanje dijela vaših običnih tekstualnih zapisa u nešto što je vidljivo i privlačno, poput korisnih infografika, proračunskih tablica, kratkih studija slučaja, grafikona itd.Napravite najviše iz konkurenata

Pa, nema ničeg lošeg u špijuniranju vaših niša konkurenata na vrijeme za učenje više o njihovom uspješnom iskustvu u vezi zgrade kako biste precizno podesili daljnje napore kako biste bili u mogućnosti. Nemojte se ustručavati isprobati jedan od onih popularnih internetskih alata za istraživanje i analizu veze koje se nalaze u otvorenom pristupu. Što se tiče mene, pronašao sam sljedeće okvire korisnijim za dobivanje neprocjenjive konkurentske uvide - Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Ovdje sve može savršeno funkcionirati. Dovoljno je razmotriti one koji su već istraživali rute prema najvišim izvorima PageRank i autoritetima kako bi stvorili povratne veze za vlastite web stranice ili blog.

Bottom Line

Imajući čvrste sadržaje za stvaranje kvalitetne povratne veze, naravno i pomoću vaših niša rivala da repliciraju svoje najbolje pobjede za svoju vlastitu korist - bi bilo sjajno ali još uvijek nije dovoljno. Na taj način, ne zaboravite nastaviti raditi ne samo za izgradnju povratnih veza, već i za jačanje autoriteta i javne svijesti. Razmislite o intervjuiranju vrhunskih utjecajnika u vašoj industriji, privlačenju šire publike na popularnim društvenim medijima, širenju najboljih remek-djela putem postova i članaka na gostujućim blogovima, kao i pružanje pametnih i pronicavih komentara za uživanje onih zasluženih povratnih veza za uzvrat Source .

December 22, 2017