Back to Question Center
0

Kako dobiti PR9 dofollow povratne veze u kratkom razdoblju?

1 answers:

Da bi vaša tvrtka bila vidljiva na Googleu, morate se rangirati na prvom ili barem na drugoj stranici rezultata pretraživanja. Prilično je teško pokrenuti web-lokaciju do vrha Google SERP-a jer je konkurencija na svim tržišnim nišama visoka. Dva značajna aspekta koji mogu učiniti vaše online poslovanje prosperitetne su tražilice optimizacija i kontekstualno oglašavanje. Iako se oglasi s plaćanjem po kliku mogu predstavljati preskupe za neke tvrtke, optimizacija tražilice može se obaviti uz minimalne troškove. Međutim, valja spomenuti da morate znati sve aspekte i pojmove za optimizaciju, kao i zamke i trikove za stvaranje pobjedničke kampanje za optimizaciju. Srećom, postoji mnogo SEO blogova kao što je ovaj, posebno dizajniran kako bi vašu društvenu prisutnost jači.

Ovaj članak posvećen je temi izgradnje PR9 dofollow povratne veze. Naučit ćete kako se vrijedne veze s vašom tvrtkom i koje autoritativne web izvore i društvene platforme možete upotrijebiti za izradu najrelevantnijih i najkvalitetnijih dolaznih veza na vašu web-lokaciju.

Zašto trebate izgraditi backlinks dofollow na PR9 web izvorima?

Popularne društvene mreže kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn imaju visok PageRank koji je odličan za vaš SEO popis za provjeru. Ove platforme su najbolja mjesta gdje treba spomenuti vašu web lokaciju. Stvaranje povratnih veza na svoj blog iz PR9 web izvora vjerojatno će pozitivno utjecati na poziciju vaše web lokacije na Googleu. Zato je pametna ideja da koristite svoje visoke redove za svoju korist tako što ćete se vratiti na svoj blog od njih. Ako je sve ispravno, dobit ćete više ovlasti od tražilica i višeg ranga.

Postoje dvije moguće vrste povratnih veza koje možete dobiti od visokih PR web stranica - dofollow i nofollow. Dofollow povratne veze posjeduju vrijednost vašim web stranicama dok prenose sok veze. Tražilice primjećuju signale koji dolaze iz autoritativnih izvora putem povratnih veza i daju vašem mjestu viši rang. Veze sa oznakom "nofollow" ne mogu primijetiti pretraživačke robote i donijeti nulu vrijednost na povećanje ljestvice vašeg web mjesta. U HTML-u, dofollow je zadani kôd za veze. To ne zahtijeva ništa posebno za URL web stranice. Naprotiv, povratne veze ne trebaju posebnu naredbu da se veza ne bi smjela računati na rang.

Kako dobiti PR9 dofollow povratne veze?

Najlakši način za stvaranje visokih povratnih veza je da napravite komentare ili stvorite stranicu profila. No, prije svega, morate napraviti istraživanje i pogledati statistiku rangiranja web izvora povezanih s nišom i razmotriti kakav će promet donijeti na vašu web-lokaciju.

Pogledajmo jednu od najpopularnijih visokih PR društvenih mreža koja će vam donijeti kvalitetnu vezu na vašu stranicu. Facebook

Trebate stvoriti svoju poslovnu stranicu na Facebooku, a zatim idite na vezu "Dodaj static HTML na stranicu" i ostavite svoj službeni URL web stranice ovdje. Tada morate pronaći gumb "Uredi" i ukloniti datoteku, indeks. hTML. U ovom odjeljku morate dodati vezu web izvora u sljedećem formatu: Vaš naziv bloga . Da biste dovršili postupak stvaranja nepovratnog poziva na Facebooku, trebate kliknuti gumb "Spremi i objaviti".

  • LinkedIn

Stvaranje dofollow povratne veze na LinkedIn je gotovo isto kao i na Facebooku. Morate izraditi svoj poslovni račun, a u odjeljku "Osobne informacije" uključite svoj stalni pozadinski link. Ostale veze koje možete graditi na ovoj platformi bit će bezvrijedne Source .

December 22, 2017