Back to Question Center
0

Gdje pronaći visoku popisu povratnih veza PR edu?

1 answers:

Edu domene smatraju se najmoćnijima na webu. Povratne veze koje dolaze s ovih web-mjesta imaju puno autoriteta i vrijednosti povezanih web izvora.

Povratne veze Edu su linkovi koji dolaze iz visoko autoritativnih obrazovnih web izvora. Google privlači takve veze kao povjerljive i najvjerodostojnije i daje povjerenje povezanoj domeni. Drugim riječima, nekoliko kvalitetnih povratnih veza može donijeti više vrijednosti na vašu web-lokaciju od tisuća niskih ili srednje kvalitetnih veza. Oni mogu značajno povećati vašu ljestvici i pomoći vam da se na vrhu stranice rezultata pretraživanja.

U pravilu se domene ne mogu jednostavno nabaviti i samo oni koji imaju ovjerenu obrazovnu ustanovu mogu izgraditi svoje web izvore na edu područjima. Štoviše, najveća je količina EDU domena već neko vrijeme. Web izvori koji dugo postoje na webu imaju puno dolaznih veza i naknadno visoka PageRank. Zato ima smisla stvoriti popis EDU povratnih veza. Što se tiče mene, Google pruža uslugu za edu domene. Međutim, morate raditi na svom sadržaju, optimizaciji web-lokacije i ugledu robne marke kako biste dobili povratne veze. Zato je obrazovni sadržaj baziran na istraživanju zanata i vjerujem da se usredotočujući se na dobivanje nekih poštujućih povratnih veza za svrhe tražilice optimizacije mogu vam pomoći da bolje rangirate.

Način dobivanja popisa edu povratnih veza Neki

webmasteri vjeruju da je gotovo nemoguće dobiti edu povratne veze besplatno. Brojne prepreke ne dopuštaju webmasterima stvaranje ulaznih linkova na edu povratne veze. Teško je doći do sadržaja, bolno je slijediti sve zahtjeve i druge smiješne razloge koji drže vlasnicima web stranica daleko od edu link building mogućnosti.

Međutim, u stvarnosti sve je puno lakše. Ako znate što radite, dobivanje povratnih veza neće biti komplicirano. Međutim, prvo morate doći do učinkovitih taktika izgradnje veza i slijediti ih. Razgovarajmo o nekima od njih.

To je jedan od najlakših načina dobivanja veza s bilo koje domene, uključujući obrazovne resurse. Edu web stranice su velike na stranicama sa resursima. To može biti korisno za webmastere koji znaju što rade. Sigurno morate biti u specifičnim nišama da biste koristili ovu tehniku ​​povezivanja veza. Na primjer, ako se vaša tvrtka nalazi u fitness industriji, možete ga iskoristiti. Pružite Google pretraživanje koristeći sljedeće upite: "site:. edu fitness + inurl: resursi, "" site:. edu tanke dijete + inurl: linkovi ", itd. Ovim istraživanjem dobit ćete popis internetskih izvora edu. Morate se obratiti tim vlasnicima web-lokacija ili administratorima i obavijestiti ih o vašem relevantnom web izvoru s ogromnom količinom informacija o toj temi. Ova zgrada veze je dobra, ali trebate biti svjesni da će se daleko od svih ljudi povezati s vašom stranicom ili sadržajnim sadržajem

. Postoji rizik da značajan postotak webmastera jednostavno preskače vaš prijedlog. Međutim, trebate ga poduzeti adekvatno jer je ova metoda jednostavna i ne zahtjeva puno vremena. Zato svaka veza koju uspije uhvatiti na taj način je pobjeda za vas Source .

December 22, 2017