Back to Question Center
0

Možete li mi pokazati kako dobiti kvalitetne povratne veze?

1 answers:

Prije svega, što čini kvalitetnu povratnu vezu? Google općenito procjenjuje profil veze web-lokacije ili bloga pomoću nekoliko primarnih čimbenika, kao što su autoritet veze, dob domene, podudaranje tekstovnog sidra, obrasci prirodnih veza itd.Zašto biste trebali znati dobiti isključivo kvalitetne povratne veze? Jednostavno zato što su prirodno graditi povratne veze nedavno su postali jedan od najvažnijih rangiranih signala u SEO. Zato morate znati koja su točna mjesta i pravedne radnje koje treba poduzeti kako biste ostvarili te vrijedne povratne veze. I pokazat ću vam kako dobiti kvalitetne povratne veze s društvenog umrežavanja, marketinga članaka, medijskih priopćenja za medije i dijeljenja dokumenata. Pa, pregledajmo ih sve u nastavku.

Društveno umrežavanje

Sigurno je da moderni svijet socijalnih medija vrijedi izgraditi veze s. I tu ima desetak društvenih mreža i medijskih web mjesta koje imaju najveću publiku aktivnih korisnika, kao što su Google Plus, Twitter, Facebook itd.Stvar je u tome da svaka on-line platforma popularna na društvenim medijima obično ima prilično visok rang stranice. Zato se ovu atraktivnu priliku preporučuje da se najprije pokušaju izgraditi kvalitetna veza. Imajte na umu da za najbolje rezultate ovdje trebate pripremiti redoviti raspored objavljivanja ili plan medijskih kanala. Na taj način nećete samo povećati svoju trenutnu publiku, nego ciljati svoje potencijalne korisnike pomoću jedinstvenog i jedinstvenog sadržaja koji pruža stvarnu vrijednost, uz podršku relevantnih slika, infografika, proračunskih tablica itd.

Članak Marketing

Ova metoda je vjerojatno jedan od najboljih načina dobivanja strategije za izgradnju linkova s ​​najboljom izvedbom. Evo kako dobiti kvalitetne povratne veze s marketinškim člancima - samo potražite prave ključne riječi i pripremite nekoliko sjajnih članaka o članku. Zatim počnite raditi na svojim sadržajima da biste ih poslali nekom od najcjenjenijih direktorija članaka. Na taj način, nemojte zaboraviti uključiti veze koje upućuju na vašu glavnu web stranicu ili blog. Samo pazite da je sve na mjestu - oba sidreni tekstovi i gumbi za dijeljenje društvenih mreža trebali bi se učinkovito smjestiti unutar vaših kvalitetnih zapisa. Medijske priopćenja za javnost

Takve medijske web stranice koje se bave vijestima također su izvrsna mjesta za hvatanje nekih veza - jednostavno zato što se gotovo sve što se tamo objavljuje obično briše manja mjesta koja će se širiti na webu. S obzirom da te velike medijske stranice uvijek traže dio svježeg sadržaja ili neke uzbudljive priče od najvišeg javnog interesa, sve što trebate je dostaviti tim kvalitetnim člancima koji pokrivaju vruću temu relevantnu vašoj glavnoj industriji ili niši. Samo pazite da izradite zanimljiv naslov i relevantni sadržaj koji bi privukao širu publiku ciljanu publiku - a vi ste gotovi.

Razmjena dokumenata

To bi bio još jedan odličan način izgradnje prirodnih veza, osim što obično pruža zaslužene povratne veze s atributom DoFollow. Štoviše, većina ili srodnih izvora dobro su pouzdani od glavnih tražilica poput Googlea. Dakle, ova prilika izgleda kao definitivno vrijedna, zar ne? Evo kako dobiti kvalitetne povratne veze s web stranica za dijeljenje dokumenata - samo imajte pravi dio kvalitetnog sadržaja (npr. e. , ne previše glomaznih članaka ili postova pune dužine). Nakon što je sve pripremljeno, morat ćete ga poslati tako da ispustite povratnu vezu koja pokazuje put do svoje web stranice ili bloga Source .

December 22, 2017