Back to Question Center
0

Semalt pregled: Web Data Scraping Alati koji vam zaista mogu pomoći

1 answers:
Znamo da je struganje web-a komplicirano
tehnika koja uključuje ciljanje i vađenje informacija s različitih web stranica. Većina tvrtki ovisi o podacima, a jednostavan alat za struganje weba može riješiti različite probleme vezane uz podatke koji nam pružaju dinamičniji i korisniji sadržaj.

Materijalne prednosti alata za struganje weba su jednostavni za upotrebu i mogu izvući točne podatke u roku od nekoliko sekundi. Neke od mogućnosti su besplatne, a ostale su plaćene. Alati za struganje weba obično se razlikuju ovisno o njihovim značajkama, mogućnostima i prenosivosti. Neki od njih zahtijevaju kodove dok drugi ne zahtijevaju da imate programske vještine.

1. ParseHub

ParseHub podržava kolačiće, preusmjeravanja, JavaScript i AJAX za indeksiranje i struganje više web stranica. Može identificirati i izdvojiti informacije zahvaljujući tehnologiji strojnog učenja kako bi to omogućila. ParseHub je najsvjetliji i najpopularniji alat za struganje internetskih podataka do danas, stvarajući izlazne datoteke u različitim formatima. Idealna je za Linux i Windows korisnike te je besplatna web aplikacija s pet opcija za indeksiranje.

2. Agenty

Bilo da želite izvući veliku količinu podataka ili zakazati neke projekte za indeksiranje web stranica, Agenty će obavljati puno zadataka za vas. Pomoću ovog alata možete istovremeno izvršavati različite radnje struganja i ogrebotati veliku količinu podataka. Omogućuje nam oštećene podatke u JSON, TSV i CSV formatu i upotrebljava API-jeve za automatizaciju prikupljanja podataka u programskom jeziku po vašem izboru. Njegova besplatna inačica ima ograničen broj opcija, tako da možete koristiti plaćenu verziju koja dolazi s jamstvom za povrat novca.

3. CloudScrape

CloudScrape još je jedan alat za struganje web podataka koji podržava veliku zbirku podataka i ne zahtijeva preuzimanje. Ova aplikacija temeljena na pregledniku može jednostavno postaviti svoje indeksiranje i izvlači podatke u stvarnom vremenu. Kasnije, spremljene podatke možete spremiti na Google disk i okvir. neto ili ga izvezite kao CSV i JSON.

4. Datahut

Datahut je visoko skalabilan, fleksibilan i alat za ekstrakciju internetskih podataka poduzeća za sve potrebe vaših podataka. Možete dobiti točne informacije po razumnim cijenama i 100% jamstvenog novca. Imajte na umu da nema besplatne verzije Datahut, no njegova premium verzija je prilagodljiva proračunu i pogodna je za startupove i osnovane tvrtke. On prikuplja podatke s više web mjesta i prikuplja proizvode, sadržaj, slike i profile za vas.

5. Webhouse. io

Web. io web aplikacija koja pruža izravan i jednostavan pristup strukturiranim podacima i koristi tehnologiju indeksiranja weba za obavljanje raznih funkcija. Ona ima sposobnost indeksiranja vaše web stranice i izdvajanja podataka s različitih web stranica na više od 200 jezika. Podržava RSS, JSON, HTML i XML datoteke.

6. Fivetran

Jedan od najboljih alata za struganje podataka je Fivetran. To je snažan i pouzdan izdavač podataka i štedi energiju i vrijeme. U određenom vremenu, Fivetran može izdvojiti 100 do 100.000 web stranica bez ikakvog problema Source .

December 22, 2017