Back to Question Center
0

Koja je skrivena moć nofollow povratnih veza?

1 answers:

Svi webmasteri tvrde iste stvari. Dofollow linkovi korisni su za optimizaciju web stranica, a nofollow je beskoristan. Međutim, to zapravo nije slučaj. Internet svibanj zvuk pravo u slučaju kada su samo zabrinuti neposrednoj vezi kapital. Dug, ovaj pristup znači da trošite puno potencijala za izgradnju veze koje možete dobiti od povratnih veza nofollow.

To se može objasniti s nekoliko faktora ranga. Prije svega, Google i dalje zanima veze nofollow i smatra ih značajnim za poboljšanje ugleda robne marke. Pažnja posvećuje web stranici povratne veze nofollow kada pokušava sažeti hoćete li imati profil zdravog i kvalitetnog povezivanja ili ne. Štoviše, nofollow povratne veze i dalje se mogu indeksirati, što pomaže u osiguravanju web izvora koji je živ. Nofollow povratne veze igraju značajnu ulogu u širem marketingu.

Kako Google reagira na nofollow povratne veze?

Istina je da Google analizira i dofollow i nofollow povratne veze. S jedinom razlikom u kvaliteti povezivanja sok, ona prolazi kroz nofollow povratne veze. Google smatra nofollow veze kao dio zdravog profila povratne veze. Ako se profil povratne veze sastoji samo od povratnih veza dofollow, izgleda sumnjivo za tražilice. Takvi neprirodni profili mogu dobiti kazne. Dakle, vlasništvo nofollow veza vrijedan sigurnosne mreže imati.

Još jedna prednost nofollow povratnih veza je da oni pomažu tražilicama indeksiranje i indeksiranje vaše stranice. Nofollow veze mogu potaknuti Google da analizira jednu od vaših web stranica koje prije toga nisu ostvarile promet. Ono što je ovdje značajno jest da nofollow veze i dalje osiguravaju da tražilice mogu pronaći, indeksirati i indeksirati vašu web lokaciju, čak i ako ne prenosi glavnicu ili napravi bilješku za ključne riječi sidrenog teksta. Također je vrijedno spomenuti da nofollow linkovi mogu biti kucati na učinak

.

Mnogi webmasteri odbijaju raditi s nofollow backlink platformama jer misle da to ne može biti učinkovito za razvoj poslovanja. Problem je u tome što ne vide realnu vrijednost iza veza nofollow. Ako objavite sjajni sadržaj platforme koji pruža samo veze nofollow, i dalje vam može biti korisno jer korisnici koji su vaš sadržaj relevantni i kvalitetni dijelit će ih na svojim manjim platformama. Dakle, kao rezultat toga, i dalje ćete dobiti puno organskih veza dofollow.

Zato nofollow veze možda neće proći vezu pravednosti u načinu na koji mnogi od nas razumiju, ali ipak vrijedi za naše web stranice optimizacija tražilice. Nema sumnje da nofollow povratne veze poboljšavaju izlaganje web stranica na SERP-u. I izloženost, u svom pojmu, može donijeti više dofollow veza generiranih na promet na vašu web-lokaciju.

Da zaključim, želim reći da veze dofollowa trebaju biti vaš najviši prioritet, ali ne biste smjeli spustiti mogućnosti za vezu s oznakom nofollow. Ti linkovi također imaju potencijal za pomoć pri indeksiranju i stvaranju daljnjih veza Source .

December 22, 2017