Back to Question Center
0

Koje izvore mogu pomoći najbolje s DoFollow povratnim vezama?

1 answers:

Tražite web stranice ili blogove koji bi bili najbolji za DoFollow povratne veze, vjerojatno ćete misliti na komentiranje blogova, objavljivanje gostiju, podnošenje imenika i unosa poslovnih i sl.Naravno, možete pronaći neka prilično dobra rješenja za visokokvalitetan link building tamo. No, stvar je, postoje li neka konačna rješenja koja bi bila najbolji od najboljih za DoFollow povratne veze posebno? Imam neke značajke mjesta za vas.

Ali prije nego što pregledate svaki od njih, počni s malim brifingom. Uostalom, zašto biste ih trebali na svojoj web stranici ili blogu? Učinite sve da biste dobili veze DoFollow, kakve pogodnosti možemo razumno očekivati ​​od njih?

Najbolje prednosti DoFollow povratnih veza

  • Povećani promet prometa usmjeren izravno na vaše web stranice ili blog stranice;
  • jača ovlasti domene koja daje trajnu poticaj vašoj izvedbi projekta;
  • povišite svoj AdSense CPC (cijena po kliku);
  • potaknite vaš tijek u tijeku s Google PageRank;
  • poboljšati trenutni poredak tražilice i opravdati daljnju promociju.

Postoji otprilike desetak vrhunskih mjesta koja se očekuju da će vam najbolje odgovarati za DoFollow povratne veze. Među ostalima, želio bih prikazati sljedeće online resurse kao vjerojatno idealna mjesta za kickass start za izgradnju veze s atributom DoFollow. U nastavku ću početi s uslugom Google Plus, YouTube, LinkedIn, kako bih završio s Blogger dotcom. Znači, spustimo se! Google Plus

Budući da je jedan od najpopularnijih web stranica na društvenim medijima, Google Plus također bi trebao biti poznat kao velika društvena platforma za pokretanje učinkovite promocije za vašu web stranicu ili blog. Vjerujte ili ne, ali iz nekih razloga, ova standardna usluga svjetskog divova za pretraživanje često se podcjenjuje kod mnogih početnika i vlasnika web stranica. Ipak, preporučujem vam da isprobate svoj osobni račun tamo - uživajte u kvalitetnim DoFollow povratnim vezama s visokim autoritetom u samo nekoliko minuta. Ovaj nevjerojatno popularan video hosting može se koristiti za dobivanje dodatnih povratnih veza - samo stvaranje vlastitog kanala i popunjavanje "about" odjeljka

YouTube. Djelujući na ovaj način, međutim, imate samo NoFollow povratne veze. Da biste dobili definitivno vrijedniji povratni vez s DoFollowom, morat ćete provjeriti napredne postavke kanala. Na taj način kliknite na "povezanu web stranicu" i jednostavno postavite URL svoje web stranice. Imajte na umu da, kako bi trik radio ispravno, najprije ćete morati proći postupak provjere u Google alatima za webmastere. Nije samo veliko mjesto za oblikovanje široke mreže profesionalnih i poslovnih odnosa, već i izvrsnu priliku za nekoliko povratnih veza visokih ovlasti - i mogu se prikazati na zainteresiranih korisnika iz cijelog svijeta. I ne želite propustiti, zar ne? Da biste stvorili još jednu vezu s atributom DoFollow na usluzi LinkedIn - samo stvorite osobni profil, provedite dvije minute da popunite potrebne odjeljke i podijelite vezu, na primjer, na svoj post na blogu, pregled proizvoda itd.Na taj način vjerojatno će svaka veza koju dijelite postati vrijedna. Impresivan, eh?

Blogger točka COM

Ova platforma za bloganje nije toliko poznata, ali stvarno želim da ga provjerite u svim okolnostima. Evo kako možete dobiti povratnu vezu s DoFollowom vani - samo pokrenite svoj novi blog za podršku na Blogger dot com i platite malo vremena da biste ga ispunili zvučnim sadržajem Source . Povežite svoju glavnu poslovnu web stranicu ili blog i završili ste!

December 22, 2017