Back to Question Center
0

Koji se alati mogu koristiti za provođenje istraživanja Amazonke?

1 answers:

Istraživanje ključnih riječi značajna je faza kampanje optimizacije tražilice u Amazoniji. Odgovarajući pristup ciljanim ključnim riječima za pretraživanje Amazona može povećati vaš prihod i poboljšati poziciju vaših proizvoda.

Vjerojatno ste vidjeli previše optimizirane naslove proizvoda koji sadrže mnogo nevažnih informacija o punjenoj ključnoj riječi na Amazonu. Međutim, moramo priznati da ti proizvodi imaju visok rang na Amazon stranici rezultata pretraživanja. Možda ćete se zapitati zašto korisnici kliknu na tako dugo spamming izgleda i kupuju te proizvode. U stvarnosti, korisnici prirodno ne vole takve naslove, ali ih Amazonov algoritam smatra relevantnim i opisnim. Zato se možete suočiti s takvim naslovima na stranici s rezultatima pretraživanja usluge TOP of Amazon. Online trgovci koji koriste ove dugo izdanje znaju kako Amazon A9 algoritam funkcionira. Izraditi dobro optimizirane naslove online trgovci provode istraživanje ključnih riječi kako bi identificirali točne pojmove za pretraživanje koji žele ciljati. Pomoću jedinstvenog alata za istraživanje ključnih riječi u Amazonu određuju opseg pretraživanja potencijalnih ključnih riječi i ugrađuju odgovarajuće varijacije u naslovu proizvoda, opisu, točkama, često postavljanim pitanjima, povratnim informacijama, čak i o slikama.

U ovom ćemo članku raspravljati o alatima koje možete upotrijebiti kako biste pronašli najrelevantnije pojmove za pretraživanje za vaš proizvod i kako vam to može pomoći da povećate svoju ljestvici i prodaju. Na taj način neka nam se bliži pogled na profesionalne alate i praktične strategije pronaći savršene ključne riječi za Vaše online poslovanje. Googleov alat za planiranje ključnih riječi

Googleov alat za planiranje ključnih riječi profesionalni je alat za istraživanje ključnih riječi koji dostupni su širokoj publici. Besplatno je i user-friendly. Osim toga, pruža najtočnije podatke. Taj vam alat može pomoći pri procjeni opsega pretraživanja za bilo koju ključnu riječ i ključne fraze. Nadalje, pruža vam priliku da pronađete i druge srodne fraze. Svake minute Google prikuplja terabajt podataka, pa je Google alat za planiranje ključnih riječi gdje možete dobiti preciznu statistiku o tome koliko pretraživanja daju određenu ključnu riječ ili izraz. Pretraživanje možete suziti prema zemljopisnim i značajkama publike (dob, spol, itd. ). To je osobito korisno ako želite promovirati svoje proizvode na Amazonu ili drugim trgovinskim platformama.


Da biste počeli upotrebljavati Google alat za planiranje ključnih riječi, morate stvoriti besplatan AdWords račun. Nakon što otvorite svoj račun, na kartici Alati pronaći ćete alat za planiranje ključnih riječi. Ovdje možete započeti s nekim ključnim ključnim riječima i postupno se prebaciti na specifičnije pojmove za pretraživanje dugih repova za koje korisnici traže. Da biste izvršili taj zadatak, morate otvoriti odjeljak "Pronađi nove ključne riječi i dobiti podatke o opsegu pretraživanja" i umetnite ciljanu ključnu riječ u karticu "Vaša proizvod ili usluga". Na kraju kliknite gumb "Nabavite ideje". Kao rezultat toga, dobit ćete popis povezanih ključnih riječi. Međutim, trebate se pobrinuti da pretražujete pomoću ideja za ključne riječi, a ne pomoću ideja za grupe oglasa.

Googleov alat za planiranje ključnih riječi pružit će vam prosječno mjesečno pretraživanje povezanih ključnih riječi. Stvarni opseg pretraživanja na Amazonu može se razlikovati od podataka koje ćete dobiti u GKP-u. Međutim, ovi će podaci biti relativno isti, što vam pomaže utvrditi koje će vam ključne riječi ostvariti najveći promet na Amazonu.

Detaljan opis ostalih istraživačkih alata za Amazon ključne riječi možete naći na Semalt pitanja i odgovori stranica Source .

December 22, 2017