Back to Question Center
0

Najlakši i najslopljiviji web alati - Semalt Opinion

1 answers:

Alati za web struganje koriste se za sakupljanje, sakupljanje i sakupljanje podataka s različitih mjesta. Većina tražilica koristi iscrpane podatke za pretraživanje web stranica i pronalaženje onoga o čijoj je mreži trenutačno riječ. Za ne-tehničke korisnike, teško je znati koji su web otpad alati najbolji. Nasuprot tome, tržišni istraživači i analitičke tvrtke koriste napredne web resurse i softver za indeksiranje kako bi obavili svoja djela i nemaju problema odabrati pravi alat.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub je Firefox dodatak s puno podataka ekstrakcija i obilježavanja web značajke. Pojednostavljuje vaše pretraživanje weba i može pohraniti ekstrahirane podatke u pravilan i pouzdan format. Outwit Hub ima user-friendly sučelje i može strugati čitavu web stranicu za nekoliko minuta. To je jedan od najboljih i najjednostavnijih alata za web alat za indeksiranje na internetu.

2. Uvoz. io:

Besplatno je site scrape r koji omogućuje kopiranje blogova ili web stranica djelomično ili potpuno u tvrdi disk. Ovaj alat za indeksiranje web-lokacije skenira određene web stranice i održava kvalitetu kopiranih podataka prije nego što je preuzmete na uređaj. Možete postaviti različite postavke za konfiguriranje načina na koji će vaša web lokacija biti indeksirana. Uvoz. ja ne sadrži virtualni DOM ili JavaScript parsiranje.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki je popularan web alat za indeksiranje koji dolazi besplatno. Ona pruža trenutno iscrtane podatke i dostupna je za Linux, Windows, Unix i Sun Solaris sustave. Pomoću programa Scraperwiki možete jednostavno preuzeti datoteke, fotografije i videozapise bez potrebe za kodovima. Proxy podrška je također dostupna s ovim alatom za indeksiranje weba kako bi se povećala brzina i osigurala provjera autentičnosti.

4. Octoparse:

Hobotnica je vrlo moćna mrežna strugala . Pogodan je za sve vrste podataka i uvijek dobiva točne rezultate. Octoparse se može koristiti za kopiranje web stranica s velikim mogućnostima i funkcionalnostima. Ona ima dva glavna načina rada (Advanced Mode i Wizard Mode) te je pogodna i za programere i za ne-programere. Korisničko sučelje s točkama i klikovima omogućuje vam da zgrabite svoje podatke u obliku teksta, HTML-a i Excela i preuzmite ih na tvrdi disk u roku od nekoliko sekundi.

5. Kimono:

Kimono je jedan od najboljih i jednostavan za korištenje alat za pronalaženje web stranica na mreži. Možete ga koristiti za paranje više web mjesta i blogova i preuzimanje cijele web stranice na tvrdom disku. Najbolje je poznato po korisničkom sučelju. Kada pokrenete Kimono, moći ćete unijeti URL i istaknuti podatke koje želite kopati. Ona će zadržati oštećene podatke spremljene u vlastitoj bazi podataka, tako da ih možete koristiti u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Kimono podržava više od 13 jezika i pruža korisnicima FTP podršku.

6. Mozenda:

Mozenda je poznato proširenje s puno funkcija i značajki. Korisno je za istraživače podataka, digitalne marketingere i programere. Možete izvesti svoje podatke na Google proračunske tablice, a Mozenda nikada ne ugrožava kvalitetu. To je izvrstan alat za početnike i stručnjake koji funkcioniraju izravno u vašem web pregledniku Source .

December 22, 2017