Back to Question Center
0

Semalt pregled: Strašan zaslon Scraping usluga

1 answers:

Web2DB je snažan i koristan alat za raspršivanje zaslona i ekstrakciju podataka. Djeluje poput graditelja baze podataka i omogućuje nam da lako uništavamo informacije različitih web stranica. Ovaj web raspršivač prikuplja nestrukturirane podatke s web stranica i HTML stranica te ih pravilno organizira i strukturira. Morate samo reći što želite pretražiti i kako želite oblikovati svoje podatke, a Web2DB će obavljati svoj zadatak prema uputama. Podaci se mogu spremiti u MySQL, CSV, Access i Excel formate. Web2DB ima mnoštvo značajki koje ga čine najboljom mogućnošću za webmastere, tvrtke, poslovne ljude, programere i kodere. Neke od njegovih osobitosti opisane su u nastavku.

1. Kao urednik projekta:

Web2DB djeluje kao snažan i nevjerojatan urednik projekata. Projektiranje web struganje nije lako dok ne imate dovoljno programskih vještina. Ali s Web2DB, ne morate biti profesionalni programer ili koder jer možete obavljati svoje zadatke bez njega. Ovaj alat prikupit će, urediti, izvući ili izvući vaše podatke. Osim toga, pomaže u razvoju različitih obrazaca podataka koji savršeno funkcioniraju čak i kada se izgled stranice promijenio. Svi vaši projekti za uređivanje i vađenje obavljaju se samo nekoliko klikova.

2. Jednostavno hvatanje cjelokupne strukture sadržaja:

Možete konfigurirati Web2DB za preuzimanje cijele web stranice ili neke od njegovih stranica. Jednostavno bilježi cijelu strukturu sadržaja, dajući mu vrhunski oblik. Možete konfigurirati nekoliko web stranica ili cijelu web-lokaciju na temelju vaših zahtjeva, ali kvaliteta sadržaja uopće nije uznemirena. Ovaj alat pogodan je za divovske web-lokacije kao što su Amazon, eBay, PayPal i drugi. Web2DB ima razne napredne značajke i pomaže nam optimizirati performanse struganja webom. To je pouzdan i sveobuhvatan alat.

3. Pošaljite web obrasce:

Korištenjem web2db možete poslati web obrasce, posebno oblike za pretraživanje i obrasce za online rezervaciju, bez ikakvog problema. Oblici se mogu poslati za sve ulazne vrijednosti, a izvađeni podaci dobivaju se u CSV formatu. Pomoću ovog programa možete izraditi i podatke temeljene na ključnim riječima i poslati svoju web lokaciju tražilicama radi bolje indeksiranja i indeksiranja.

4. Deal with Dynamic Websites:

Druga osobitost Web2DB je da se može nositi s obje osnovne i dinamičke web stranice. Većina primitivnih programa za struganje ne može izdvojiti čitljiv sadržaj iz visoko dinamičnih web stranica. Čak i profesionalni web struganje imaju probleme za prikupljanje podataka s AJAX web stranica, ali Web2DB olakšava vam izdvajanje podataka s dinamičkih web stranica. Imajte na umu da će podaci AJAX-ovih web stranica potrajati neko vrijeme da se izvuku.

5. Podrška za različite formate:

Web2DB može izvoziti vaše izvađene podatke u Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML i Excel. Izvozne skripte možete koristiti i za prilagodbu izvoza podataka ako posjedujete osnovne vještine programiranja. Web2DB može izvesti podatke u Excel 2003 i Excel 2007 i pomaže vam da sve podatke ugradite u svoje podatke. Ovaj alat također pruža zaštitu od neželjene pošte , osiguravajući vašu sigurnost i privatnost na internetu Source .

December 22, 2017