Back to Question Center
0

Semalt Review - Web softver za ekstrakciju podataka za Vaše online projekte

1 answers:

Alati za otpatke automatiziraju postupak ekstrakcije web podataka i može se integrirati s bilo kojim web preglednicima. Morate samo ukazati na polja s podacima koje želite prikupiti, a ti alati će učiniti ostalo za vas. Namijenjeni su poduzećima i stručnjacima i ne zahtijevaju tehničke vještine. Neki od tih alata kompatibilni su sa sustavom Windows, dok su drugi korisni za Linux korisnike.

1. 80 noge

80legs je poznata web indeksiranje i data extract service. Omogućuje stvaranje i pokretanje indeksiranja weba kako biste dobili željene rezultate. 80leg je izgrađen na vrhu distribuirane mrežne računalne mreže i struganje podataka s različitih web stranica u roku od nekoliko minuta.

2. ParseHub

ParseHub je jedan od najboljih i najčudesnijih web softvera za vaše online projekte. Ekstraktira korisne i čitljive podatke s različitih web stranica i uvodi rezultate u Ajax i Javascript formatu. Pomoću ovog programa možete pretraživati ​​obrasce, otvoriti padajući izbornik, prijaviti se na različita mjesta i povoljno izvući podatke iz karata i tablica. Izlazi se nalaze u obrascima JSON i Excel.

3. Uvoz. io

Uvoz. io je učinkovit i pouzdan alat za struganje podataka . Pogodan je za neovisne tvrtke multinacionalnim brandovima i može unaprijediti vaše akademsko istraživanje. Izvrsno je za novinare i pomaže im prikupiti informacije s različitih web stranica. Ovaj alat za struganje podataka pruža SaaS proizvod koji vam omogućuje pretvaranje neobrađenih podataka u tražene obrasce.

4. Dexi. io

U kombinaciji s naprednom tehnologijom učenja stroja, Dexi. io je prekrasan i jedan od najcvodnijih softvera za struganje interneta na Internetu. Razvijena je od strane računalnog programera Henrik i automatizira proces prikupljanja podataka koji vam daje najbolje moguće rezultate. Dexijinu inteligentnu automatizacijsku platformu pouzdano je više od 20 tisuća tvrtki kao što su Samsung, Microsoft, Amazon i PwC.

5. Webhouse. io

Web. ja pomaže poduzećima da prikupljaju, ostružu i organiziraju podatke na učinkovit i učinkovit način. To je program temeljen na oblaku koji je jednostavan za upotrebu i pruža trenutno prilagodljive rezultate. Webhouse. io je izvrsna alternativa Mozendi i može se razmjestiti na razini poslovnih jedinica. Pomoću ovog alata možete objaviti rezultate u TSV, JSON, CSV i XML formatu.

6. Scrapinghub

Scrapinghub je jedan od najkorisnijih programa za struganje podataka koji se koriste. To nam omogućuje da koprimo ili izvadimo različite web stranice bez znanja programiranja. Štoviše, Scrapinghub nam daje snagu indeksiranja web stranica s više IP adresa ili lokacija.

7. Visual Scraper

Visual Scraper je izvrstan za vađenje podataka iz slika i PDF datoteka. Tvrtkama i programerima teško je prikupljati informacije s web stranica društvenih medija, ali Visual Scraper može prikupljati podatke s Facebooka i Twittera. Njegova mreža alata za indeksiranje olakšava indeksiranje web stranica i poboljšava ukupnu izvedbu svoje web stranice.

8. Outwit Hub

Outwit Hub je napredna aplikacija za web struganje. Osmišljen je za iscrtavanje informacija s lokalnih i on-line resursa te prepoznaje URL-ove, slike, internetske dokumente i fraze, olakšavajući i lakše raditi svoj posao. On može pružiti rezultate u neorganiziranim i organiziranim formatima i izvoziti podatke u proračunske tablice Source .

December 22, 2017