Back to Question Center
0

Semalt: Različite metode za struganje cjelokupne web stranice

1 answers:
Ovih dana, otpadni papir može biti bilo koji od njih, ili
obavlja se ručno ili uz pomoć programa web struganja. Alati za struganje weba preuzeti i preuzimati vaše stranice za pregled, a zatim izvući označene podatke bez ugrožavanja kvalitete. Ako želite popraviti cijelu web stranicu, morate usvojiti neke strategije i voditi brigu o kvaliteti sadržaja.

Ručno struganje: Metoda kopiranja i lijepljenja:

Prva i najpoznatija metoda za struganje čitave web stranice je ručno struganje. Morate kopirati i zalijepiti web sadržaj ručno i klasificirati ga u različite kategorije. Tu metodu koriste neprogrameri, webmasteri i slobodnjaci za dobivanje podataka i ukrasti web sadržaj u roku od nekoliko minuta. Obično hakeri implementiraju ovu strategiju i koriste razne botove kako bi raširili čitavu stranicu ili blog ručno.

Metode automatskog struganja:

HTML parsiranje:

HTML parsiranje obavlja se uz JavaScript i cilja linearne i ugniježđene HTML stranice. Pomaže vam ostrugati cijelu web-lokaciju u roku od dva sata. To je jedan od najbržih i najpreciznijih tekstova ili metoda ekstrakcije podataka koji omogućuje potpuno struganje i osnovnih i složenih stranica. DOM Parsiranje:

DOM ili Document Object Model je još jedna djelotvorna metoda za struganje čitave web stranice

. Obično se bavi XML datotekama i koriste ih programeri koji žele dobiti detaljne prikaze svojih strukturiranih podataka. DOM parsere možete koristiti za dobivanje čvorova koji sadrže korisne informacije. XPath je snažan DOM parser koji raspršuje cijelu web stranicu za vas i može se integrirati s potpunim web preglednicima kao što su Chrome, Internet Explorer i Mozilla. Web-lokacije oštećene ovom metodom trebale bi sadržavati dinamički sadržaj za željene rezultate.

Vertikalna agregacija:

Vertikalna agregacija preferiraju velike marke i IT tvrtke. Ta se metoda upotrebljava za ciljanje određenih web stranica i blogova i prikupljanja podataka, čuvajući je u oblaku. Stvaranje i praćenje podataka za određene vertikale može se provesti s ovom kul metodom. Dakle, ne morate se brinuti o kvaliteti podataka o strugalicama jer je uvijek super! XPath ili XML Path Language je jezik upita koji iscrtava podatke i iz vaših XML dokumenata i kompliciranih web stranica. XPath ili XML Path Language. Budući da su XML dokumenti komplicirani za rješavanje, XPath je jedini način za izdvajanje podataka i održavanje njegove kvalitete. Tu tehniku ​​možete koristiti zajedno s analizom DOM-a i izvući podatke s obje blogove i web-lokacije za putovanja. Google Dokumenti:

Možete koristiti Google dokumente kao snažan alat za struganje i izvući podatke s cijelih web stranica. Poznat je među profesionalcima i vlasnicima web stranica. Ova je metoda korisna onima koji žele ostrugati cijelu web-lokaciju ili nekoliko stranica u roku od nekoliko sekundi. Možete ili nećete koristiti opciju Podatkovni obrazac da biste provjerili kvalitetu svojih podataka o strugalicama.

Usklađivanje tekstualnog obrasca:

To je regularna metoda podudaranja izraza koja može izdvojiti cijele web stranice u Python i Perl. Ova metoda je poznata među programerima i programerima i pomaže u preuzimanju informacija iz složenih blogova i vijesti Source .

December 22, 2017