Back to Question Center
0

Koji su najbolji Amazonovi prodajni alati za profesionalce?

1 answers:

Svi prosperitetni prodavači Amazon upotrebljavaju niz zanimljivih istraživačkih i analitičkih alata za razvoj optimizacijske kampanje i prodaja prodaje na popis proizvoda. Amazon se brine o vašoj dobiti i pruža vam osnovne alate za upravljanje proizvodima i narudžbi. Međutim, ovi programi u Amazonu ne mogu vam pomoći u većini slučajeva. Zato je razumno upotrebljavati alate za prodaju prodavača treće strane kako bi privukli više potencijalnih korisnika i povećali prihod.

Amazon prodavači alata mogu zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe, počevši s istraživanjem pojmova za pretraživanje koji generiraju promet i dovršavanjem održavanja cijena kutija za kupnju. Dakle, sve što trebate jest da razumijete sve svoje mogućnosti i pronađete pravu mješavinu alata za učinkovito upravljanje radom e-trgovine tvrtke Amazon.

U ovom članku raspravljat ćemo o nekim Amazonovim alatima za prodaju koji su dizajnirani kako bi privukli više pretvorenog prometa na vaš Amazon popis i povećali prodaju Amazon. Alati za one koji žele dobiti brzu isplatu na Amazonu

Prema Amazonovom dobavljaču Središnje i prodajno središte, trgovci mogu isplatiti plaćanje često i do dva puta mjesečno. Ako želite ubrzati taj postupak (bez sumnje želite), morate implementirati jedan od alata za isplatu. Oni služe pomoći Amazon prodavačima biti plaćeni mnogo brže nego dva puta mjesečno. Pomoću tih alata dnevno možete dobiti svoj novac. Ova vrsta usluge obično je poznata kao faktoring. Brži isplatni alati svakodnevno plaćaju Amazon prodavače na temelju njihove ukupne prodaje. Ti alati prikupljaju sredstva izravno iz Amazona po redovitom rasporedu isplata.

Implementirajući takve alate, brže ćete rastuće poslovanje zbog neposrednog pristupa gotovini u bilo kojem trenutku. To će vam pružiti priliku da se osjeća neovisno od Amazon i ulaganje u razvoj poslovanja. Štoviše, moći ćete kontrolirati svoj tijek novca kako biste platili račune na svom rasporedu, a ne na Amazonu.

Alat za isplatu kvalitete koji će savršeno odgovarati vašim poslovnim potrebama tvrtke Amazon je Payability. Ovaj alat svakodnevno daje isplate prodavačima svih veličina. Početna cijena mjesečno iznosi 2% Amazon prodaje.

 • Alati za one koji trebaju provesti istraživanje ključnih riječi i proizvoda

Ako tražite mogućnosti proizvoda na Amazon, alati će vam najbolje poslužiti. Pomoću takvih alata moći ćete pretražiti Amazonove podatke pretraživanja kako biste utvrdili koji kupci pretraživanja koriste za pronalaženje vaših proizvoda. Moći ćete provjeriti opseg pretraživanja svake odabrane ključne riječi ili ključne fraze. Kalkulatore profita možete koristiti i za određivanje ukupnih troškova i potencijalnih zarada za svaki pojam za pretraživanje na Amazonu.

Da biste pronašli relevantne pojmove za pretraživanje i proizvode koji će vam donijeti značajan prihod na Amazonu, morate provesti masivnu istraživačku kampanju na dnu linijske kampanje za optimizaciju Amazon. Pojmovi za pretraživanje visokog volumena pomoći će vam da izradite prodajni paket Amazon proizvoda za SEO i osvojite više prodaje na Amazonu. Većina stručnih softvera za istraživanje ključnih riječi može vam pružiti konkurentne analitičke podatke, pružajući obrazovani uvid u ljestvici i profit.

Postoje brojni američki ključne riječi i alat za istraživanje proizvoda na webu. Morate provjeriti najbolje od njih i pronaći najprikladnije za svoju tvrtku. Opseg je kvalitetan američki istraživački alat koji služi za otkrivanje praktičnih pojmova i proizvoda za Amazon pretraživanje i proizvoda. Pomoću proširenja preglednika Google Chrome pomaže otkriti pojmove za pretraživanje i vrijedne stavke prodaje. Opseg prikazuje najviši rangirani pojmovi za pretraživanje za proizvod koji će vam pomoći da se istaknete u Amazonu. Još jedna prednost je što možete vidjeti što vozi vašu konkurentsku prodaju.

Pomoću instrumenta za istraživanje opsega moći ćete razumjeti potencijalne profite za stavke koje ćete prodavati. Možete dobiti cijenu, naknadu i procjene prodaje za bilo koji proizvod na Amazonu. Svi ovi podaci koje pruža Opseg pomoći će vam da suzite pretraživanje. Sve svoje rezultate možete ekspertirajte u CSV datoteku radi daljnje analize.

Početna cijena mjesečno iznosi 32 USD. 50. Sonar je besplatan alat za istraživanje ključnih riječi iz Amazonke koji se temelji na svim istraživačima na stvarnim podacima iz stvarnih upita za traženje klijenata

 • . Sonar koristi složeni algoritam za otkrivanje onoga što vaši potencijalni klijenti traže na Amazonu i prikupljanje svih tih podataka u svojoj bazi podataka. U usporedbi s ostalim alatima za ključne riječi, Sonar pruža trgovcima više mogućnosti kao što su ASIN pretraživanje obrnutog pretraživanja, prošireno pretraživanje za pronalaženje sinonimnih pojmova za pretraživanje, opseg Amazon pretraživanja po svakoj ključnoj riječi i mnoge druge vrijedne funkcije. Važno je napomenuti da Sonar uključuje samo one pojmove za pretraživanje za koje ASIN rangira na prvoj stranici rezultata pretraživanja

  .

  Besplatna je aplikacija preglednika Chrome.

  • Alati za one koji trebaju usluge upravljanja zalihama

  Postoje alati za prodaju prodavača koji omogućuju trgovcima upravljanje Amazon proizvodima i inventarom izvan prodavača Središnja nadzorna ploča. Ovi prodajni alati povezuju podatke Amazon proizvoda s vanjskom bazom podataka. Implementacija ovih alata on-line trgovci mogu dodavati i mijenjati proizvode, poboljšati unos, pratiti oglasni prostor, prilagoditi svoje cijene i čak koristiti više funkcija. Neki alati za unos u Amazonu mogu sinkronizirati podatke o oglasnim prostorima s drugim prodajnim kanalima. To vam daje priliku prodati sve svoje proizvode na više tržnica. Štoviše, možete upravljati narudžbama i isporukom za sve prodajne kanale.

  Nekoliko od tih alata za upravljanje oglasnim prostorom pruža vrlo pristupačnu politiku cijena. Stoga mogu podržati korisnike višekanalnih prodajnih potreba.

  Ovi prodajni alati uključuju SellerEngine Plus ($ 49. 95) - pružaju potpuni alati za upravljanje, JoeLister ($ 29) - služe i Amazoncima i eBay prodavačima; Vendio ($ 99) - savršeno služi Amazon prodavačima i drugim trgovačkim platformama; SellBrite ($ 183) - odijelo za dobavljače i velike količine trgovaca na Amazonu i drugim popularnim tržnicama Source .

December 22, 2017