Back to Question Center
0

Semalt objašnjava kako iscrtavati podatke pomoću Alata za struganje zaslona

1 answers:

Web struganje poznat je pojam u svijetu programiranja. Omogućuje nam prikupljanje korisnih podataka iz različitih izvora i pomaže u rastu poslovanja. Godinama su korišteni web-strugotine za izdvajanje informacija s različitih web stranica, direktorija članaka, on-line foruma, putnih portala, novinskih kuća i web stranica za kupovinu. Screen Scraping je relativno novi alat, a vi ne trebate bilo kakve vještine programiranja kako biste dobili koristi od njega. Ovaj alat je izvrstan za poduzeća i slobodne profesije jer može olakšati i brže raditi. Glavne značajke alata Screen Scraping navedene su u nastavku.

1. Jednostavno uspoređuje cijene

Pomoću alata Screen Scraping možete jednostavno usporediti cijene različitih web mjesta za kupnju, kao što su Amazon i eBay. Također prikuplja, organizira i prati kvalitetu vaših podataka dok se izvlači. Osim toga, ovaj alat uređuje i popravlja sve manje poteškoće te pomaže u pristupu informacijama o cijenama različitih proizvoda.

2. Programeri i programeri često se žale da obični zasloni alati za struganje ne mogu izdvojiti podatke s web mjesta društvenog umrežavanja . Za razliku od tih aplikacija za struganje, alat Screen Scraping ekstrahira korisne podatke s Facebooka i Twittera i organizira ga u skalabilnom formatu.

3. Olakšava lako online istraživanje

Ovaj alat je izvrstan za istraživače, učitelje i učenike jer na jednostavan način kopira podatke iz internetskih časopisa i e-knjiga. Možete oguliti sadržaj različitih obrazovnih web stranica i objaviti je kao svoj. No, trebali biste se brinuti o zakonskim pravima o zaštiti autorskih prava i zaštitnim znakovima, a istovremeno izvući podatke iz mrežnog izvora. Općenito, ovaj alat pomaže studentima pribavljanju i organiziranju informacija s različitih web mjesta. Pomaže im u pripremi preciznih zadataka i otkucaja do deset tisuća web stranica u satu.

4. Snažan web alat za indeksiranje:

Screen Scraping je napredni alat kada je u pitanju indeksiranje različitih web stranica. Omogućuje nam istovremeno pokretanje više alata za indeksiranje i ne trebamo pratiti što se događa u pozadini. Istaknuli bismo podatke i ovaj alat će pohraniti izgubljene podatke u vlastitu bazu podataka. Osim toga, možete ga koristiti za indeksiranje različitih složenih web stranica i time poboljšati izvedbu vaše web stranice. Zaslon Scraping alat je super za webmastere i pomaže im poboljšati tražilicu rang njihovih web stranica i blogova.

Za jednostavnost, ovdje je detaljni opis kako započeti web-struganje s ovim strašnim alatom:

Korak 1: Kliknite na alat za struganje zaslona na kartici Dizajn. Ovaj alat će detektirati svaki pojedini element sa svojim jedinstvenim vrijednostima.

Korak 2: Važno je odabrati metodu struganja i oblik vaših podataka. Obično alat za struganje zaslona prikazuje podatke u CSV i JSON formatu.

Korak 3: Kliknite gumb Nastavi da biste započeli struganje. Ovaj alat prvo prikuplja podatke, organizira i uklanja u željeni format. Nemojte zaboraviti preuzeti izgubljene podatke na tvrdi disk za izvanmrežnu uporabu Source .

December 22, 2017