Back to Question Center
0

Kako pronaći ključne riječi s velikim opsegom pretraživanja za optimizaciju unosa u Amazonu?

1 answers:

Ako imate prodan proizvod za prodaju na Amazonu, trebali biste imati dobru strategiju kako ga prodavati. Potrebno je da potencijalni kupci kupuju upravo vaše proizvode umjesto konkurentskih tržišnih niša. Na dnu optimizacijske kampanje morate provesti sveobuhvatno istraživanje ključnih riječi. Da biste to učinili na ispravan način, možete unajmiti stručnjaka u području optimizacije usluge Amazon ili upotrijebiti posebni softver za istraživanje ključnih riječi. Bitno je pronaći sve ciljane pojmove za pretraživanje odjednom, a da se u budućnosti ne vratite ovoj temi. Zaboravljanje ključnih ključnih riječi može dovesti do novca i izgubiti nove mogućnosti. Ključne riječi koje imaju veliku količinu pretraživanja na Amazonu pomoći će vam da se bolje od svojih konkurenata i bolje prodaje.

U ovom ćemo članku govoriti o nekim praktičnim trikovima za sveobuhvatno istraživanje ključnih riječi i poboljšati vašu vidljivost unosa na Amazonu. Štoviše, raspravljat ćemo o najboljim alatima za istraživanje ključnih riječi koji će poslužiti kao dodatna pomoć u procesu optimizacije vaše Amazon popisa.

Istraživanje ključnih riječi Amazon Istra

živanje ključnih riječi sastavni je dio vašeg optimiziranja Amazon proizvoda. To podrazumijeva pretraživanje svih relevantnih i ciljanih pojmova za pretraživanje za određeni proizvod. Pojmovi za pretraživanje velikih količina su one riječi koje vaš potencijalni kupac upotrebljava za pronalaženje vašeg proizvoda na Amazon stranici rezultata pretraživanja.

Profesionalno istraživanje ključnih riječi trebalo bi uključivati ​​aktivnosti poput analize tržišne niše, marketinške revizije i konkurentne analize. Štoviše, trebate napraviti analizu ponašanja kupca kako biste shvatili što traže u većini slučajeva.

U pravilu, gotovo je nemoguće prikupljati sve te podatke ručno. Zato većina trgovaca na mreži upotrebljava online softver.

Preporučujem da koristite sljedeće alate jer vam mogu dati najtočnije podatke:

 • Google alat za planiranje ključnih riječi
Najčešće korišten alat za istraživanje ključnih riječi je Google alat za planiranje ključnih riječi. Podatke koje nudi ovaj alat možete upotrijebiti kao proxy za vašu Amazonovu optimizaciju sadržaja. Međutim, trebate biti svjesni da je sustav za rangiranje u Amazonu nešto drugačiji od onog Googlea. Zato prijedlozi za ključne riječi, koji ćete dobiti pomoću ovog alata, neće biti točni. Morate primijeniti neke Amazon filtre kako biste dobili sliku vrsta i broja pretraživanja provedenih za proizvode na Amazonu.

 • SEO Chat Riječ Predložite Alat

To je broj jedan Riječ Predloži Alat na webu. Ona pruža autosuggest podatke za Amazon, Google, YouTube i Bing. Vrlo je pogodno ako želite usporediti razlike u tome kako vaši potencijalni korisnici pretražuju različite sustave pretraživanja.

Ovaj alat može automatski potaknuti dodatne dugoročne pojmove za pretraživanje dodavanjem ključne riječi koju ste unijeli u svoj sustav. Kada odaberete sve predložene rezultate i kliknete gumb prijedlog, alat pokreće sve prijedloge ključnih riječi natrag kroz Amazon okvir za pretraživanje. Ovo istraživanje će pružiti specifičnije autosuggest izraze. Ako ste novi u Amazonu i želite odlučiti koja tržišna niša najviše odgovara vašim poslovnim potrebama, Amazon niša Analizator je ono što vam treba. Pomaže u određivanju proizvoda koje možete prodati i po kojoj cijeni. Štoviše, pomoću ovog alata možete procijeniti koliko ćete zarada zaraditi.

Osim toga, ovaj alat će vam pomoći u praćenju strategija vašeg konkurenta i rangiranja položaja. Možete prepoznati njihovu strategiju određivanja cijena, pratiti preusmjeravanje ključnih riječi i procijeniti prihode od prodaje. Semrush je softver za optimizaciju profila koji se koristi za brojne optimizacijske svrhe, uključujući istraživanje ključnih riječi

 • . Ovaj alat vam može pružiti najrelevantnije i ciljane uvjete za pretraživanje u samo nekoliko minuta. Štoviše, to pokazuje ključne riječi vašeg konkurenta i način na koji ih rangiraju. Sve što trebate je kopirati URL svojeg natjecatelja, a Semrush alat će vam pružiti svaku ključnu riječ za koju rangiraju.

  Kako ključna riječ može povećati prodaju na Amazonu?

  Vaši proizvodi tvrtke Amazon bit će prikazani na stranici rezultata pretraživanja ako vaši unosi sadrže sve ključne riječi koje je korisnik upisao u upit za pretraživanje. Ako ste propustili barem jednu riječ, vaš proizvod nema šansu da se prikaže u rezultatima pretraživanja, a kasnije ćete propustiti tu prodaju.

  Primarni cilj istraživanja ključnih riječi sastoji se u popisu svih pojmova za pretraživanje koji su relevantni za određeni proizvod. Ako možete strateški uključiti ključne riječi s velikim brojem pretraživanja Amazon u tekstu s oglasima o proizvodu, istraživanje ključnih riječi dovest će do činjenice da će više klijenata vidjeti vaš proizvod, kliknuti na njega i konačno postati klijentima koji plaćaju.

  Kako pronaći tražene pojmove velikih količina za Amazon proizvode?

  Prva pada, napominjem da trebate biti sustavni prilikom provođenja istraživanja ključnih riječi za vaše proizvode. To će vam pomoći da budete precizni i da ne biste izgubili bitne informacije. Grupiranje ključnih riječi u različite kategorije omogućit će vam da budete sustavni i temeljiti. Ove ključne riječi mogu biti primarne i sekundarne. Primarne ključne riječi su one koje distribuiraju osnovni proizvod. To može biti opisno pretraživanje pojmova koji identificiraju proizvod i tvrde njegove bitne značajke. Sekundarne ključne riječi općenitije su pojmove za pretraživanje koji se mogu koristiti pri traženju primarnih ključnih riječi. Može se primijeniti na riječi koje se odnose na određenu ciljnu skupinu, vrstu osobe, vrstu upotrebe ili druge karakteristike proizvoda.

  Da bi rezultati istraživanja ključne riječi bili rezistentni, morate podijeliti sve predložene pojmove za pretraživanje u dvije osnovne kategorije - osnovne i sekundarne. S vremenom će vam pomoći da pronađete najrelevantnije kombinacije pretraživanja koje mogu povećati vašu američku rang Source .

December 22, 2017