Back to Question Center
0

Semalt: Što je veza na stranici alat za struganje?. 3 Izvanredne osobine ovog online skiterača

1 answers:

Page Links Alati za struganje analiziraju HTML kodove web mjesta i izvlače veze s različitih web stranica. Nakon što se podaci potpuno ogrubu, ona prikazuju veze u obliku teksta i olakšavaju naš rad. Ovaj online strugal ne samo da je dobar za interne veze nego također pokazuje vanjske veze i pretvara podatke u čitljiv oblik. Veza dampinga je jednostavan način za pronalaženje različitih aplikacija, web stranica i web-tehnologija. Svrha alatnog alata za ogrebotine stranica jest kopanje podataka s različitih mjesta. Izgrađen je s opsežnim i izravnim alatom naredbenog retka pod nazivom Lynx i kompatibilan je sa svim operativnim sustavima. Lynx se uglavnom koristi za testiranje i rješavanje problema web stranica iz naredbenog retka. Poveznice stranica veziva je praktičan alat koji je prvi put razvijen 1992. godine. Koristi internetske protokole, uključujući WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP i HTTPS da biste dobili posao.

Tri glavna svojstva alata:

1. Iscrtajte podatke u više navoja:

Pomoću veza stranica alata za struganje možete strugati ili izvući podatke u više niti. Uobičajeni strugati traju sat vremena za obavljanje svojih zadataka, ali ovaj alat pokreće više niti za istodobno pretraživanje do 30 web stranica i ne gubi vrijeme i energiju.

2. Ekstrakt podataka s dinamičkih web stranica:

Neka dinamična mjesta upotrebljavaju tehnike učitavanja podataka za stvaranje asinkronih zahtjeva poput AJAX. Stoga je za obični web-struganje teško izdvojiti podatke s tih mjesta. Page Links Alati za struganje, međutim, imaju moćne značajke i korisnicima omogućuje jednostavno prikupljanje podataka s obje osnovne i dinamičke web stranice. Nadalje, ovaj alat može izdvojiti informacije s web mjesta društvenih medija i ima pametne funkcije kako bi se izbjegla pogreška 303.

3. Izvoz podataka na bilo koji format:

Poveznice stranice Scraping Tool podržava različite formate i izvozi podatke u obliku MySQL, HTML, XML, Access, CSV i JSON. Također možete kopirati i zalijepiti rezultate u Word dokument ili izravno preuzeti izvučene datoteke na tvrdi disk. Ako podesite njegove postavke, stranica povezuje alat za struganje, automatski će preuzeti vaše podatke na vašem tvrdom disku u unaprijed definiranom formatu. Zatim možete upotrebljavati te podatke izvan mreže i poboljšati izvedbu svoje web stranice u određenoj mjeri.

Kako koristiti ovaj alat?

Samo unesite URL i dopustite ovom alatu da izvrši svoj zadatak. Prvo će analizirati HTML i izvući podatke za vas na temelju vaših uputa i zahtjeva. Rezultati se obično prikazuju u obliku popisa. Kada se veze u potpunosti ograde, na lijevoj strani će se prikazati ikona. Ako primite poruku "Nema pronađenih veza", to bi moglo biti jer je URL koji ste unijeli bio nevažeći. Provjerite jeste li unijeli stvarni URL za izdvajanje veza. Ako ne možete ručno izvući veze, druga je opcija upotreba API-ja. API se koristi na ad-hoc način i obrađuje stotine upita po satu za korisnike Source .

December 22, 2017