Back to Question Center
0

Semalt: WebSundew Web Scraping Software. Na prvi pogled značajke i zahtjevi sustava

1 answers:

Web struganje obuhvaća prikupljanje podataka s web stranica i njihovo struganje prema zahtjevima korisnika. Ova sfera se stalno razvija i zbog toga se pojavljuju nove vrste softvera. Web struganje je postalo najučinkovitiji i najjednostavniji način izdvajanja korisnih informacija s različitih web stranica. WebSundew je snažan i sveobuhvatan alat za web otpad koji pomaže u ekstraktu podataka brzinom i produktivnosti. S WebSundewom možete jednostavno snimiti velike količine podataka i pretvoriti ih u poželjni format. WebSundew je pogodan za tvrtke (e-trgovina, online trgovci, agencije za nekretnine, IT odjeli) i programere. Jednostavno možete ciljati željene podatke, sakupljati ih i pohraniti u JSON ili CSV formatu. WebSundew dolazi u četiri različite verzije: Lite, Professional, Enterprise i Standard.

Možete odabrati verziju u skladu s vašim zahtjevima i očekivanjima. Na primjer, Lite verzija pogodna je za početnike i slobodne profesije, a stručna je verzija izvrsna za velike tvrtke. Najbolji dio je to što će WebSundew uvesti potrebne podatke u Excel datoteke i kopirati slike i tekstualne dokumente.

WebSundew - produktivna i nevjerojatna usluga:

Ako cijenite visoku produktivnost rada i znate računati novac, ne možete ništa učiniti bez WebSundew. Vrlo produktivna i dobro upućena usluga, koja kopira i zalijepi podatke i strugati je prema vašim zahtjevima. Možete iscrpiti podatke s dinamičnih i osnovnih web stranica bez ugrožavanja kvalitete.

Da biste procijenili njegovu učinkovitost, trebate samo preuzeti i instalirati WebSundew. Pomoću tog web-struganja možete u meti opisa, meta naslaga i ključnih riječi web-mjesta ciljati u tren oka.

WebSundew obrađuje bilo koji web sadržaj bez skripti:

WebSundew je jedini alat koji može upravljati web sadržajem bez skripti. Ovaj alat je super za ne-programere i ne-coders, a vi ne trebate bilo koji programiranje vještine kako bi dobili koristi od njega. Umjesto toga, WebSundew vas vodi kroz izradu predložaka bez ikakvih nizova koda i jednostavno izvlači HTML dokumente. Rezultati se spremaju u formate CSV, XML i proračunske tablice. Tvrtke poput financijskih i bankarskih odjela, agencija za promet nekretninama i prodaji mogu imati koristi od ovog alata za struganje podataka .

Zahtjevi sustava:

Kao WebSundew korisnik, trebali biste imati bilo koji od sljedećih sustava:

  • 1. Zahtjevi operacijskog sustava: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. Procesor (CPU): Athlon 1000 MHz ili Pentium III

WebSundew sučelje koje se lako koristi:

WebSundew je najpoznatiji po svom user-friendly sučelju koji vam pomaže preuzeti kvalitetne slike na svoj sistem. Moguće je jednostavno obraditi web 2. 0 web stranice i izdvojiti podatke iz lokalnih izvora HTML-a. Preuzmite besplatnu verziju i isprobajte WebSundew 15 dana da biste bili sigurni u njegovu kvalitetu. Po isteku probnog razdoblja, nećete moći koristiti WebSundew, stoga ćete morati kupiti svoju premium verziju. Možete probati do 100 web stranica s probnom verzijom, a zatim softver prestaje raditi i zahtijeva od vas da platite nešto od $ 20 do $ 70. Ukratko, WebSundew je izvrstan izdavač podataka i web alat za indeksiranje Source .

December 22, 2017