Back to Question Center
0

Koji Amazon ključni generator trebam imati za optimizaciju mojih proizvoda?

1 answers:

Prije nego što nastavimo s odabirom pravog generatora ključnih riječi za Amazon, optimizirajte svoj popis proizvoda najbolji način, počnite s malo učenja. Prije svega, neka se suoči s tim - ako želite organski rangirati u proizvodima Amazon pretraživanja, morat ćete pretvoriti svoju stranicu proizvoda u više privlačan, a to je njegov A9 pretraživanje algoritam. Dakle, glavni pretraživač Google i Amazon upotrebljavaju sasvim različite mjerne podatke kako bi se utvrdilo je li određeni rezultat pretraživanja zaista dobar. Evo kako to radi za svaku od njih:

1. Amazon koristi konverzije kako bi odredio kako se posjetitelji stranice proizvoda razvijaju u stvarne kupce koji plaćaju.

2. Google se klađenje uglavnom odnosi na prosječno vrijeme po posjetu korisnika, u kombinaciji s relativnom procjenom klikovnog postotka.

S obzirom na gore navedene razlike, vrijeme je da postanete učinkoviti s vašim glavnim ciljanim ključnim riječima. I ispod ću vam pokazati nekoliko prilično dobrih alata za generaciju ključnih riječi u Amazonu tako da će vaš unos proizvoda postati dobro optimiziran. U konačnici, da biste se vidjeli među najvažnijim relevantnim rezultatima pretraživanja na toj lokaciji više od prepunog tržišta. Da biste postali stvarno učinkoviti s glavnim ciljanim ključnim riječima, uzmite u obzir sljedeće čimbenike i ove praktične prijedloge:

1. Razmislite izvan okvira. Mislim da možete pronaći potencijalno dobitnu ključnu riječ ili dugu repnu kombinaciju proizvoda za pretraživanje - svaki način kupca uživo može tražiti ovaj proizvod na prodaju.

2. Nikad ne ustručavajte se probati tezaurus za otkrivanje nekih drugih mogućih sinonima ili neophodnih LSI izraza za pretraživanje koji vjerojatno koriste korisnici za kupnju na Amazonu.

3. Prošetajte dublje pomoću generatora ključnih riječi za Amazon i alata prijedloga, kao što su MerchantWords ili Inspektor ključne riječi - i gotovi ste.

Ovaj posebno prilagođen generator ključne riječi Amazon i istraživačka platforma može vam pomoći da razvite točnije ciljane fraze za pretraživanje proizvoda s dugim repom. Naposljetku, povećajte svoju ukupnu neto prodaju tamo. MerchantWords se kladio uglavnom na širokoj bazi podataka ključne riječi koja obuhvaća preko 170 milijuna jedinstvenih ključnih riječi i vrhunskih kombinacija pretraživanja koje koriste živi kupci koji traže proizvode na prodaju. Što je više - ovaj Amazon alat za ključne riječi (online platforma, precizniji) može postati idealno rješenje, osobito za početnike prodavača koji su obično manje iskusni u pretraživanju Optimizacija motora (SEO). KeywordInspector

KeywordInspector je stvarno velik Amazon ključne riječi alat koji vam može dati stvarno vrijedne praktične prijedloge, tako da ostanu konkurentni, čak i pod tim teškim tržišnim natjecanjem zaista cutthroat razini. Jedina je loša stvar oko ove internetske platforme jest da mu mjesečna naknada od oko 40 dolara može biti prevelika potrošnja za neke mlade poduzetnike koji prodaju na Amazonu. Ipak, vjerujem da je ovaj alat vrijedan pokušaja u svim okolnostima. Uglavnom zbog iznimno korisne opcije Pretraživanje ključnih riječi u trendu, što vam može pomoći da ostanete uvijek ažurirani provjeravanjem svih najnovijih kombinacija ključnih riječi tjedno ili čak dnevno Source .

December 22, 2017