Back to Question Center
0

Odabir selektora web sklekova koji je objasnio Semalt

1 answers:

Web pretraživači trebaju kretati po web stranicama i navesti točne informacije koje žele izdvojiti

. To je vrlo učinkovit online proces, koji svojim korisnicima omogućuje opciju izdvajanja više stranica koje koriste Ajax JavaScript. Korisnici mogu instalirati ovaj poseban alat za struganje vrlo lako bez potrebe za korištenjem naprednih tehničkih vještina. Web-struganje može im pomoći da brzo i jednostavno prikupljaju sve potrebne informacije. To je najbolji besplatni web struganje Chromeov alat za proširenje, posebno dizajniran za početnike koji žele izvući podatke s web stranice bez angažiranja profesionalnog. Svaki put kada web raspršivač otvori novu stranicu s Interneta, korisnici moraju izvaditi neki element

. Nakon izrade plana, korisnici moraju razviti odabire. Oni su elementi na ciljnoj web stranici koja sadrži određene podatke. Korisnici mogu dodavati, uređivati ​​ili brisati selektore kroz ploču. Korisnici mogu koristiti ovaj alat za struganje za prikupljanje različitih vrsta podataka, poput sadržaja, tablica, slika, telefonskih brojeva, cijena i još mnogo toga. Nakon prikupljanja informacija koje su im potrebne, korisnici mogu kopirati rezultate kao TSV u međuspremnik i spremiti ih u mape ili izvesti rezultate u Google dokumente kao Excel spreadsheet. Pomoću ovog alata za ekstrakciju web pretraživači mogu kretati između različitih kategorija i podkategorija te jednostavno odabrati tekstove veze

Navigacija kroz višestruke razine

. Na primjer, mogu odabrati dva odabira veza: jedan za glavne kategorije, a drugi za potkategorije. Na taj način moguće je kretati se kroz različite web stranice i izvući URL-ove.

Kako rukovati Pagination

Danas mnoge e-trgovine i trgovaca imaju više kategorija na svojim web stranicama. Korisnici moraju odlučiti koju kategoriju žele koristiti. Svaka grupa ima svoj popis proizvoda zajedno s vezama za označavanje. Štoviše, korisnici moraju zapamtiti da postoje stranice koje su dostupne samo na stranicama za izračunavanje stranica, a ne iz određene kategorije. Oni samo moraju početi stvaranjem sitemap (plan) i početi izdvajanje predmeta. Da bi to učinili, moraju napraviti još jedan Link Selector za odabir veza za brojanje stranica. Korisnici moraju zapamtiti da kada web-struganje otvori određenu kategoriju, ona može sakupljati stavke samo s ove specifične stranice. Zatim, ona može iskoristiti različite moguće veze stranica. Ove veze mogu otkriti više povezanih podataka, kao i više veza stranica za korisnike.

Ovaj alat za vađenje ima neke sjajne značajke i može pomoći pretraživačima da prikupljaju željene rezultate, kasnije ih analiziraju. To je jednostavan alat koji ne zahtijeva kodiranje i korisnici ne moraju imati napredne vještine računalnog programiranja. To je najbolji besplatni internetski raspršivanje proširenja za Chrome za neprogramere koji žele izvući podatke s web mjesta bez angažiranja stručnjaka za web struganje. Moraju samo koristiti preglednik Google Chrome za njegovu instalaciju Source .

December 22, 2017