Back to Question Center
0

Jesu li alati za istraživanje ključnih riječi za Amazon prodavače stvarno potrebni za moj vlastiti popis proizvoda?

1 answers:

Zapravo, svaka ecommerce ili drop-shipping poslovna platforma (kao što je sama Amazon, kao i eBay, Alibaba trgovina, Walmart itd.) zapravo su poput izvornih tražilica po prirodi. To znači da je pravilna strategija optimizacije sadržaja neophodan dio svakog uspjeha u maloprodaji koji se tamo nalazi. Na taj način upravo ciljano i dubinsko istraživanje ključnih riječi upravo je ono što privlači liniju između stvarnog online projekta i apsolutnog neuspjeha poslovanja. A to znači da upotreba visokokvalitetnih alata za istraživanje ključnih riječi dizajniranih za prodavače Amazona postaje neizbježna nužnost - koja je potrebna samo za preživljavanje pod tim istinskim razinom tržišnog natjecanja tamo - umjesto bilo kakvog luksuza kao što mislite. Dakle, u nastavku ću vam pokazati nekoliko prilično dobrih alata za ključne riječi za Amazon prodavače. Svi su oni dokazani dokazani i pouzdani on-line pomoćnici koje sam testirala za svoj unos proizvoda na toj krcatoj tržnici - slobodno se barem probajte sa sljedećim:

1)

Googleov alat za planiranje ključnih riječi

Nije čudno da je ovo dobre stare ključne riječi za istraživanje i upravljanje oglasima usluga moćan alat za optimizaciju koji se uobičajeno koristi najvećim dijelom stručnih SEO. Naravno, Google alat za planiranje ključnih riječi nije među onim posebno prilagođenim alatima za Amazon prodavače. Pa ipak, kada je riječ o istraživanju ključnih riječi i razumijevanju glavnih trendova pretraživanja proizvoda - alat Alat za planiranje ključnih riječi upravo je ono što vam može pružiti lijepu polaznu točku za početak, u skladu s prikazivanjem velike slike svih potencijalno dobitnih i profitabilnih ključnih riječi. U idealnom slučaju, ako budu optimizirani na pravi način, oni bi trebali postati glavne ciljne ključne riječi za poticanje prometa organskog pretraživanja na popis prodanih proizvoda tvrtke Amazon i time određivanje ukupnih poslovnih prilika za generiranje prihoda. Kad se radi o identificiranju najprofitabilnijih ključnih riječi i kombinacija za traženje proizvoda s dugom repom, Prodavatelj Premij sigurno je pronađen među najbolji alat za Amazon prodavače. Ovdje je sve jednostavno. I sve što trebate jest samo upisivanje bilo kojeg naziva proizvoda ili pojedinačnog broja Amazon ASIN - i završite s popisom vrijednih prijedloga ključnih riječi pripremljenih za vas gotovo uopće ne.

AMZ Insight

To je još jedan dobar izbor za optimizaciju vaših ključnih riječi za istraživanje i optimizaciju oglasa na Amazonu. AMZ Insight je cijeli niz alata namijenjenih Amazon prodavačima, da budu precizniji. Zato će vam ovaj "alat" pomoći ne samo s konkurentnim uvidima i prijedlozima ključnih riječi s dugom repom, već s postavljanjem vrhunskih upita za pretraživanje, ocjenjujući njihove prosječne veličine pretraživanja, mjerenjem broja srodnih proizvoda koji su već indeksirani određenu ključnu riječ, procjenu trenutačne razine konkurencije ključnih riječi, CPC oglasa i još više Source .

December 22, 2017