Back to Question Center
0

Semalt: 5 načina da nadopuniti svoju analizu SEO s Web Scraping

1 answers:

Internet je pun savjeta o SEO. Sa web obaračem , moguće je preokrenuti web stranice naših konkurenata kako bi razvili strategije da ih nadmašeju. Bilo da morate strugati naslovnu oznaku, meta opise ili ključne riječi, trebali biste upotrijebiti pravi raspršivač sadržaja da biste svoj posao obavili.

Evo 5 različitih načina da nadopunite svoju SEO analizu s web struganje.

1. Natjecateljska analiza ključnih riječi:

Možete lako ogrebati web stranicu konkurencije i nabaviti njegov sadržaj za analizu ključnih riječi. U tu svrhu možete upotrijebiti SEMRush i pretražiti odgovarajuće ključne riječi. SEMRush je sveobuhvatan alat za struganje podataka . Pomoću njega možete odrediti koje ključne riječi koriste konkurenti. Također, možete saznati svoje dugo rep i kratki rep ključne riječi i dobiti vaše stranice rangiran na bolji način.

2. Izvedba stranica:

Razni SEO alati i usluge usredotočuju se na domene i ključne riječi za bolje rangove. Važno je kopati podatke kako biste poboljšali ukupnu učinkovitost vaših web stranica. Želite li privući više prometa na svoju web stranicu ili blog? Google Adwords API izvrstan je alat koji lako prati podatke i indeksira Vaše web stranice. Isto tako, pomaže u poboljšanju izvedbe vaše web stranice i povećava njegovo rangiranje.

3. Meta-podataka ekstrakcija:

Kimono Labs i uvoz. ja su dva izvrsna alata za struganje webom . Oni pomažu izvući meta-podatke i jednostavno indeksirati naše web stranice. Ako želite saznati zašto je vaše konkurentsko mjesto rangirano bolje od vaše, možete pokušati bilo koji od ovih alata i pronaći odgovarajuće ključne riječi za svoju web lokaciju. Uz uvoz. io i kimono, možete jednostavno izvući meta opise, meta naslove i meta oznake i poboljšati performanse vaše web stranice.

4. Oglašavanje web stranica za rang stranice:

Cilj SEO je povećati rang stranice za određene ključne riječi. Svi webmasteri trebaju SEO web struganje koji im mogu pomoći poboljšati ukupnu učinkovitost njihovih web stranica. Kada se podaci potpuno iscrpe, možete je objaviti na svojem blogu i voziti na njemu kvalitetni promet. Možete probati Scrapy, alat za ekstrakciju podataka koji ostruži podatke s različitih web stranica bez mijenjanja glavnih ključnih riječi. Jedan od načina za povećanje ranga je pronaći ono što vaši konkurenti rade i oponašati svoje web stranice.

5. Unutarnje i vanjske veze:

Sigurno je reći da web struganje i SEO imaju snažan odnos. Uvijek trebate unutarnje i vanjske veze za bolji rang tražilice. Uz Getleft, ParseHub i OutWit Hub možete ne samo indeksirati i izdvojiti vaše web stranice već i izgraditi snažne interne veze.

Pomoću alata za struganje web-stranica možete jednostavno odrediti koliko je ključnih riječi upotrijebljeno vaše konkurentsko mjesto. U Vašem sadržaju bi trebao postojati optimalan broj ključnih riječi, a to može pomoći u izbjegavanju popunjavanja ključnih riječi. Nadalje, možete ukloniti korisne podatke iz videozapisa i slika. S pravom vrstom alata za struganje jednostavno možete izdvojiti informacije sa slikama i video isječcima te možete povećati svoje ljestvice do određene mjere. Ukratko, internetski struganje i SEO mogu vam pomoći da shvatite kako vaš konkurent dolazi do vrha rezultata tražilice Source .

December 22, 2017