Back to Question Center
0

Obrada podataka koji je objasnio Semalt

1 answers:

WebHarvy je popularan softver za struganje podataka . Automatski ekstrahira podatke s različitih web stranica i sprema sadržaj u poželjne formate. S WebHarvyom možete kopirati podatke iz tehnoloških web stranica, časopisa, vijesti, putnih portala i web stranica za e-trgovinu. WebHarvy sadrži mnoštvo naprednih značajki koje nam omogućuju jednostavno prikupljanje podataka s teškim web stranicama. Neke od njegovih najistaknutijih osobina opisane su u nastavku.

1. WebHarvy iscrtava slike i videozapise:

S WebHarvyom možete lako izvući podatke iz omiljenih slika i videozapisa. Ovaj alat najprije prepoznaje prirodu slike i strugati je prema vašim potrebama. To uglavnom ogrebotine informacije iz PNG i JPG datoteka, ali također možete izdvojiti podatke iz PDF dokumenata.

2. WebHarvy organizira vaš web sadržaj:

Još jedna prepoznatljiva značajka WebHarvya jest da organizira vaš web sadržaj i pomaže vam da odmah objavite. Vi samo trebate konfigurirati nekoliko predložaka, a WebHarvy će preuzeti sadržaj na tvrdom disku za offline uporabe. WebHarvy je pogodan za ljude koji nemaju programiranje i žele uspostaviti svoje poslovanje.

3. Snažan web alat za indeksiranje:

Za razliku od ostalih običnih alata za struganje podataka, WebHarvy pretražuje vaše web stranice i pomaže vam u poboljšanju tražilice ljestvici vaše web stranice. Pomoću ovog alata možete izraditi i obrasce za online rezervaciju i oblike tražilica. Osim toga, WebHarvy će tražiti ključne riječi za vas i oštetiti vaše podatke bez ometanja ključnih riječi s dugim repom i kratkim repom.

4. WebHarvy ekstrahira podatke iz dinamičkih web stranica:

Većina web-strugala ne može izdvojiti podatke s dinamičkih web stranica i ostaviti puno pogrešaka u izlazima. Ali WebHarvy popravlja sve pogreške i pravopisne pogreške iz izlaza. Ispituje podatke s AJAX web stranica i preuzimanja izravno na tvrdom disku.

5. WebHarvy izvozi podatke u različitim formatima:

S WebHarvyom možete izvesti podatke u Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL i OleDB. Osim toga, ovaj alat može izvesti podatke u Excel 2003 i Excel 2007. Podaci će biti spremljeni automatski u željeni format.

6. WebHarvy pruža zaštitu od neželjene pošte:

S WebHarvyom možete osigurati svoju sigurnost i privatnost na internetu. Ovaj alat ne obrađuje podatke s zlonamjernih web stranica i pruža potpunu zaštitu od neželjenih poruka svojim korisnicima.

7. Raspored svoje web sječe sjednice:

S WebHarvy, možete zakazati svoje web struganje sesija i može odlučiti koliko stranica koje želite strugati u sat vremena. Ovaj alat može izgorjeti do 10.000 web stranica u 30 minuta i može poduzeti stotine web struganje projekata dnevno.

8. Deep integracija sa svojim API-jem:

Ovaj alat za struganje web ima otvoreni API koji pomaže u stvaranju i modificiranju projekata struganja webom. Možete prilagoditi svoje postavke i izvući podatke pomoću jednog API-ja ili više API-ja.

9. WebHarvy otkriva duple podatke:

S WebHarvyom možete otkriti duple sadržaj i odmah ga se riješiti. Važno je da webmaster objavljuje kvalitetne sadržaje radi boljeg rangiranja tražilice. WebHarvy je automatizirani alat koji otkriva duplicirane podatke i ispravlja ih, što olakšava vaš rad.

10. WebHarvy - SEO friendly tool:

Uz WebHarvy, možete strugati podatke iz meta tagova, slika, unutarnjih i vanjskih veza i oznake atributa. To je SEO-friendly alat koji pomaže poboljšati tražilice ljestvici svoje stranice Source .

December 22, 2017